No dobra, zrobił się niezły OT, a ja jestem ciekaw opinni o tym 70-300...
Wersja do druku
No dobra, zrobił się niezły OT, a ja jestem ciekaw opinni o tym 70-300...
Jak OT to OT
Bardzo jestem ciekaw porównania (jak w tytule wątku).
Tyle że nic ono nam nie da.
Jeszcze raz proponuję zestandaryzowanie testów, tak by:
1. ich wyniki dawały się porównać,
2. były wykonywalne (i mało upierdliwe) dla większości z nas.
Pozdrowienia
Jak nic nie da? Ja na podstawie tych fotek wiem że różnica w jakości optyki między tymi canonami nie jest na tyle duża żeby rezygnowac z 70-300.Cytat:
Zamieszczone przez Pawel Woo
IMHO robienie tablic jest bez sensu...bo nie przekłada się to na normalne fotki na których pewne drobne różnice są mało widoczne.
Wybaczcie kolejny OT ale musze poprostu zapytać gdzie i za co dostaje się takie bonusy ;) Kupiłeś u nich kupę sprzętu czy jak?Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
nie, po prostu mam tytuł do zwolnienia z VAT i do tego mam upust specjalny z racji wykonywanego zawodu...Cytat:
Zamieszczone przez yogi-bear
A czy ten 70-300 kręci mordą? Canon pisze, że jest front focus. I jak z szybkością AF w takim razie?
wlasnie bardzo bym chcial jeszcze poznac jak z szybkoscia AF w tym canonie 70-300.
L zawsze pozostanie L.Chyba lepsze ostre ,niz nie poruszone ... is OK ,ale dla statyki,osobiscie jestem za krotkim czasem.Gwiazdor miał przyniesc 70-200 f:2:8 a dostałem duplikac swojej 70-200 f:4,dwa te same szkla!Załamka!Ach te Nasze kochane kobiety :) Nowy rok na kolanach do dealera,moze cos wymysla.Szcesliwego ...
Jak to mówią: każdemu według potrzeb ;-)
Oprócz drobiu i samolotów dołóż do tych tele jeszcze sport i tam ja się plasuję :)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Ale 100-400 nie kupię - nie kalkuluje mi się ;)