Witam wszystkich.
Też wygrałem :-o
Nie wiem tylko gdzie ten formularz do wydrukowania
wie ktoś może?
Pozdrawiam
- - - Updated - - -
Już mam, przysłali kolejnym mejlem
Wersja do druku
Witam wszystkich.
Też wygrałem :-o
Nie wiem tylko gdzie ten formularz do wydrukowania
wie ktoś może?
Pozdrawiam
- - - Updated - - -
Już mam, przysłali kolejnym mejlem
I ja również, a wam też na formularzu wydrukowanym nie mieści się cały numer konta bankowego?
Zauważyłem i z edytowałem post... A pytałem czy numer konta bankowego tez wam się nie zmieścił na drukowanym formularzu?
Czy mógłby ktoś ze szczęśliwych zwycięzców przesłać mi ten formularz przeznaczony do wydrukowania i podpisania?
W mailu nic nie załączyli, więc wypełniłem tylko formularz na WWW. Napisałem do firmy organizującej konkurs, ale odpowiedzi póki co brak, a chciałbym dzisiaj wysłać komplet.
Dzięki!
A w przypadku 430EXII jak rozwiązać kwestię braku numeru seryjnego na pudełku?
Mieści się bezproblemowo ale tylko na formularzu który wypełniasz na linku potwierdzającym fakt wygrania nagrody. Po otrzymaniu tego formularza w formacie Pdf (do wydrukowania) u mnie też "urwało" ostatnie cztery cyfry z numeru konta. W związku z tym faktem wysłałem do nich zapytanie o treści:
"Witam. Zgodnie z Waszą instrukcją potwierdziłem na podanym linku powiadomienie o przyznanej mi nagrodzie oraz wypełniłem formularz. Po jego otrzymaniu w formacie Pdf zauważyłem, że w rubryce numer konta brak jest ostatnich czerech cyfr mojego konta bankowego (u innych osób jest to samo). W związku z tym mam pytanie - czy tak ma być na tym formularzu a Wy u siebie macie zapisany poprawnie cały numer konta, czy też coś jest nie tak ? Dziękuję za odpowiedź."
Jak mi odpowiedzą dam od razu znać.
--- Kolejny post ---
Nie za bardzo on będzie dla Ciebie użyteczny, gdyż są w nim z automatu wypełnione rubryki z informacjami które podałeś podczas zgłoszenia nagrody (dane personalne, numer konta, rodzaj zakupionego towaru) - praktycznie są tam wolne dwa miejsca: na datę i podpis.
--- Kolejny post ---
Napisz do nich - tylko poproś o odpowiedź w przeciągu 5-ciu dni.
Do odebrania zwrotu konieczne jest dołączenie dowodu zakupu /faktura,paragon/
W sklepie gdzie nabyłem sprzęt twierdzą, że do ewentualnej naprawy gwarancyjnej
potrzebny będzie oryginalny dowód zakupu. ???
Ja na wydrukowanym formularzu dopisałem ręcznie numer banku i to samo uczyniłem z numerem seryjnym lampy 430EXII na odwrocie kodu kreskowego i wysłałem ;)