partreciki ze tak powiem... nic nie wnosza ;-), natomiast 3 ostatnie zdjecia z wlascicielami sa super!, gdzie jest wiecej?
Wersja do druku
partreciki ze tak powiem... nic nie wnosza ;-), natomiast 3 ostatnie zdjecia z wlascicielami sa super!, gdzie jest wiecej?
NIe ma, bo nieostre. Mogę więcej portrecików :DCytat:
Zamieszczone przez Jac
Alez ja tylko o portreciki sie dompraszam.... ale z wlascicielami :twisted:, powaznie! to jest nowy trend ;-) w fotografi kotow na tym forum :mrgreen: jak swieza bryza... cos sie dzieje na tym zdjeciu... bo same koty... hmmm technicznie dobre koniec kropka...Cytat:
Zamieszczone przez lemina
sprubuj moze te nieostre wrzucic pomnijeszone do powiedzmy 600px po dluzszym boku i zamienione na B&W ze zwiekszonym kontrastem powinny byc ostrzejsze...
a i jeszcze jedno, nie staraj sie zbytnio wyostrzac zdjec (wasy kotow sa schodkami), perfekcyjna ostrosc jest dla mnie troche jak 'silikon' ;-)
Bardzo dobrze :-)!, mi jedynie brakuje oczu wlasciciela... IMHO bylo by lepiejCytat:
Dziękuję [czerwienię się]Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Nie dało się - jest poza kadrem. A z 50ką byłam za blisko. Następnym razem (o ile będzie następny raz z wystawą kotów) postaram się poprawić kadry. :)
Przyznać jednak muszę, że kolorowe zdjęcie jest nieostre jak nie wiem co ;) Na czarno-białym tego aż tak nie widać :)
Wyraznie widac ktore z was ma zdecydowanie lepsze oko, reke i serce do zdjec kotow :)
Serio piszesz? Pomysl ciekawy... ja w rutyne wpadalem powoli na wystawach kotow. W marcu na 3 bede - trzeba sprobowac poszukac czegos nowego 8)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Serio :) Ręki, to ja zdecydownie lepszej nie mam, oczy w okularach :) No, może do serca się zgodzę ;)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
A jeśli chodzi o nową modę - ja isę nie znam. Fascynujące dla mnie było jednak, jak weterynarze "znęcali się" nad kotami. Nawet tolerowali nas za swoimi plecami (pomimo, że nieproszeni przyszliśmy ;) )
Cytat:
Mam wprost napisac? Wg mnie zdecydowanie lepsze te twoje foty kotow niz muflona.