Rozumiem w takim razie, że mamy się spodziewać rezultatów jak w pamiętnym gwiazdkowym battlu: Kamil Wolski vs. Micles który się odbył ztcp 1,5 roku temu? :wink:
Wersja do druku
Obawiam się, Slider, że nie do końca rozumiesz motto. Ale cóż, każdy ma prawo do własnej "drogi" w tej mierze, nie inaczej.
Ok, skoro jest miesiąc czasu, to wejdę w to ;-), niech będzie.
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
Hmm są 2drogi tego battla - albo będzie mega ciekawie, albo totalna porażka. W sumie bo ilości uzytkowników i nie sprecyzowanej tematyce zapowiada się to na coś w stylu "zdjęcie miesiąca"
W sumie co mi szkodzi :-D Zawsze byłem za tym, aby na tym forum było więcej zdjęć a mniej pitolenia, narzekania i onanizowania :-P
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
19. Pank
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr
13. patyn
14. hudant
15. barman_pl
16. brs
17. Mellan
18. Goomis
19. Pank
20. Parteq
Do rownego rachunku.
Przez chwilę się wahałem czy nie wziąć udziału, przemyślałem to i:
widzę że Sergiusz jednak potrafi na siebie uwagę zwrócić - ten to potrafi, nie ma co.....
Sergiuszu, powinieneś pracować w PR jakiejś dużej firmy, myślę że zarabiałbyś grube pieniądze.
Ten battle to świetny marketingowo-wizerunkowy ruch z Twojej strony - udało Ci się jakby "odwrócić uwagę" od faktu, że ludzie w 90 % tutaj Cię nie lubią, że piszesz te swoje pierdoły, że jesteś gawędziasz itd. - z zdjęć robić TOTALNIE nie potrafisz - i jeszcze zrobiłeś z tego przedstawienie w postaci tego wątku - szczerze gratuluję ! Obróciłeś wszystko w dobry żart ! Brawo !
Szkoda tylko, że Twoje "wystąpienie" zbiegło się z wymarciem naprawdę ciekawego i trudnego wątku - czyli battle Miclesa - "reportaż ślubny 60 zdjęć" - to mógł być naprawdę ciekawy battle, trudny i wymagający.
No cóż, podobno teraz takie czasy że trzeba po prostu BYĆ, nie ważne jak i gdzie, w jakim stylu.
Sergiuszu, jeszcze raz gratuluję, a reszcie użytkowników życzę miłej zabawy.
Jeszcze tylko ostatnie pytanie... :) Ile zdjęć - rozumie że jedno?
1. Sergiusz
2. Zaitsev
3. Dindek
4. Smile
5. ElSor
6. Kolaj
7. zieli33
8. michael_key
9. trzeszcz6
10. Ernest
11. SWD
12. tomekqrrr