czyli że najlepiej mocnymi halogenami oświetlać, czy że co??
Wersja do druku
czyli że najlepiej mocnymi halogenami oświetlać, czy że co??
eee, ja myślałem że mówisz o lampach, nie funsportach.
:loL::lol::lol:
Czyli ze od swietlowek kompaktowych mega mocy do celow fotograficznych najlepiej sie trzymac z daleka... Moc moze i maja, ale nie sama moc sie liczy. Nawet custom WB daje zle wygladajace foty. Jak juz cos z tego ma byc przyzwoitego to albo halogeny (goraco i kupa innych wad z tego powodu) albo zarowki blyskowe czy inne lepsze blyskadelka...Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
No, no a żona mi mówi, ze marnuje czas przed kompem a ja tu normalnie doktorat z fizyki zrobie :mrgreen:. Bardzo dobrze wyjasnione Kuchatek wszystko jasne. Ty nie powinienes byc falsh guru tylko jakis ja wiem :roll: LIGHT MASTER czy inny God of Luminosity. :D
Tylko że cena ELFO też jest porażająca. A na funsportach podobno da się jednak pracować ;)Cytat:
Zamieszczone przez adamek
no właśnie... co to jest to Elfo????
kolega w studiu ma 4 lampy z softboxami, pełno kabli pilotów i innych badziewi. lampy jeżdżą sobie po całym suficie w każdym kierunku po szynach wkręconych w sufit,są podwieszane i opuszcza się je na takich taśmach. do tego tła zjeżdżają na pilota itp itd etc. - kumpel mówi że dał za wszystko 40 000 zł. czy to możliwe?
(a ja mam praktycznie nieograniczony dostęp do tego studia :twisted: )
coś takiego tam jest:
Porządne elfo 500ws to jeśli się nie myle z serii Quant ok 3500 zł. Do tego dolicz sobie system przemieszczaniaCytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
Do wyjasnienia to by trzeba ksiazke napisac, ale mi sie nie chce. Mysle ze po fotkach wyraznie widac co i jak. Jak znajde pasujace wykresy liniowe to dorzuce. Na nich fajnie widac te niepozadane "piki" ktore wystaja i zaburzaja calosc oraz oglupiaja sensory w cyfrakach.Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Dzieki :D Dopisz sie w odpowiednim watku :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Wydrukuje sobie i bede przed laskami szpanowac :twisted:
czyli:NICHT GUT!Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
czyli w sumie z jakimiś 5cioma tłami,silniczkami do ich opuszczania, bleblebleCytat:
Zamieszczone przez Macio
mogłoby wyjść...
no to mi żal chłopa. bo mieszka 500m ode mnie, ma takie studio a jedyn co w nim robi to śluby raz na czas... nic ciekawego...