Zamieszczone przez
qb4hkm
Powiem tak... DER HAHAHA! :lol:
Jak zajrzysz na KKM - to serwis niejednokrotnie sprawdza się nie lepiej niż Canona...
Tylko, że Sony ma profesjonalną grupę marketingową Sony Alfa Team - chłopaki są na prawdę spoko... w razie jakichś nieprzyjemności z serwisem zawsze pomogą, doradzą, jak sytuacja była na prawdę gorąca, potrafili popchnąć sprawę ku dobremu zakończeniu...
Przed Canonem miałem KM D5D i D7D, mamy w Warszawie takie comiesięczne spotkania klubowiczów KKM(na które każdego serdecznie zapraszam) i niejednokrotnie przed premierami lub tuż po odwiedzali nas tam chłopaki ze świeżym sprzętem do wypróbowania. Że A200 bardzo popularna jest, to się nie dziwie, bo to bardzo przyzwoity aparat i jakoś rok temu do kupienia był za śmieszne (około 700-800zł)
Sam system też jest świetny dla amatorów z ambicjami - jest dużo genialnych szkiełek minolty o świetnych optycznych za niewielką kasę(do 1K pln). Np. 70-210/4(popularna "flinta"), 35-70/4, 24-50/4, 28-135/4-4,5(absolutnie genialne szkiełko... jedno z pierwszych z tylnym ogniskowaniem - mega szybki af, super ostry od pełnej dziury, ma też swoje wady, ale ja to szkiełko mimo wszystko kochałem po prostu... żałuję, że musiałem sprzedać :-()