lub my tylko focimy z okien :)
Wersja do druku
lub my tylko focimy z okien :)
luknij na strone kavoo :) popatrz na grupe warszawska bladzaca po zoo.. i teraz zestaw ich z dresami.. nawet dres czasem mysli i mniej wiecej potrafi ocenic swoje szanse :)
nikoniarze to cienasy poprostu hrhhr i`m joking ofcourse :)
Ja zawsze chodzę zkolegami którzy mnie otaczają - może dlatego tak mało zdjęć robię bo ... tylko oni na około
EEEEE tam. Na pewno ktoś im czyta i n n ą grupe i są przekonani, że takiego G... nikt od nich nie kupi.
Z taką ekipą to można focić w najbardziej podłych śląskich dzielnicach, a wierzcie mi chyba w całej Polsce nie ma gorszych niż na Śląsku.Cytat:
popatrz na grupe warszawska bladzaca po zoo.. i teraz zestaw ich z dresami.. nawet dres czasem mysli i mniej wiecej potrafi ocenic swoje szanse
no Nemeo, moze jeszcze tylko praga... warszawska oczywiscie :)
mysle ze w łodzi jest gorzej :) sprzedalem ostatnio pentaxa gosciowi z Lodzi.. kupil facet synowi i musi z nim wszedzie chodzic bo czesto jego syn zdyszany do domu wracal
No nie wiem, nie wiem, polemizowałbym.Cytat:
no Nemeo, moze jeszcze tylko praga... warszawska oczywiscie
ja mieszkam tu już tyle lat i normalnie łążę z c na szyi i jakoś mi nikt nic nie urwał, więc nie jeżdzić mi tu jak na łysej kobyle :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez thorin
praga jest the best i ma swój klimat. a że dresa jest tu mnogo to nie znaczy że wszystkich się goli.
goli się tylko frajera :wink:
a stracić sprzęt można wszędzie - w centrum przed komendą też
hehe a kto jest frajer ? ten co nie umie sie przed piecioma roslymi osilkami obronic? no rzeczywiscie frajer, bo nie dal rady... fakt wszedzie mozna stracic sprzetm najgorsze jest tylko to ze oni potem sprzedaja go za 1/5 lub 1/10 wartosci... Nemeo, polemizuj, niech wiedza ze na slasku wcale nie ma tak zle :) Slask to piekne miejsce raczej :) choc na wilhelmine za gierka wielkiego wpuszczali tylko znajomych, a tych co nie umieli sie wylegitymowac znajomosciami kluli pod zebro...