Strona 1 z 24 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 233

Wątek: Daj zrobić zdjęcie !!!

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie Daj zrobić zdjęcie !!!

Swojego czasu przeczytałem na forum N topic który mnie lekko zatrwożył. Były tam wypowiedzi ludzi którzy przeżyli "atak" dresiarzy tudzież innych amatorów cudzej własności. atak miał oczywiście na celu odebranie sprzętu. czy wam drodzy forumowicze przydazyły sie takie niefajne akcje? Co do tytułu tego topica to tak podobno zaczyna sie "atak"

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

nie mam problemu, ale ja malo robie zdjec wsrod ludzi, poza miastami turystycznymi.

poza tym, nie mam zoltego, walacego po oczach ze 100 metrow paska ;-) a ten czerwony z napisem "EOS Digital" (wolajacy z daleka: "jestem drogi, ukradnij mnie") owijam starannie wokol nadgarstka tak, zeby nie wystawaly napisy. po co kusic los?
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

czy ja wiem czy takie dresy sie na tym znają... głupie to takie ze zobaczy cokolwiek co błyska w słoncu to skubnie i tyle... wiec tak czy tak moim zdaniem ukrywanie paska nic nie zmieni ja sie nie boje bo duzy i szeroki jestem ale wiadomo ze zawsze znajdzie sie większy hehe

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio
    czy ja wiem czy takie dresy sie na tym znają... głupie to takie ze zobaczy cokolwiek co błyska w słoncu to skubnie i tyle...
    od dzis nie wychodze na ulice z moim 300D

btw pamietam, ze byl kiedys taki topic o zamalowywaniu napisow, obsrupywaniu body, kupowaniu czarnych paskow, zaklejaniu logo ...itp

Domyślnie

Ale fajna niebieska torebka z napisem ZENIT się przydaje. Pasuje jak ulał do 350ki...

Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Tyle, że w Canonach rzuca sie bardzo w oczy biel L-ek. Często w tV widać że focą z białymi obiektywami . A jak dres zobaczy w TV to już wie, ze drogie i trza brać. Podobno warto mieć ze sobą ciężki statyw co by wybić z główki Panu głupie pomysły

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

na ulice idzie sie robic streetphoto.. streetphoto nie robi sie tele a szerokim katem... a o ile dobrze sie orientuje canon nie robi bialych obiektywow w zakresie szerokich ogniskowych..

pomijamy 28-300 ktory wazy chyba ze 2kg i na bank do streetphoto sie nie nadaje..

Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

No tak pod warunkiem, że nie spotkasz dresa w parku gdzie poszedłeś z tele ustrzelić jakiegoś ptaka czy wiewiórę

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

ryzyko zawodowe dlatego bez obaw chodzilem z 80-200L.. ktory byl czarny

Bywalec Awatar K2_verti
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    ryzyko zawodowe dlatego bez obaw chodzilem z 80-200L.. ktory byl czarny
    kiedyś na ulicy spotkałem znajomego z podstawówki i w tą mańkę: "ty ziomal, nie chcesz kupic czarnego aparatu i jakiegoś czarnego obiektywu" Po wypytaniu okazało się, że chłopaki oglądali TV i chcieli zarobic trochę kaski, nie wypadało im iść na "dziesione" do miasta, więc lenie poszły za miedzę.
    Jakiemuś turyście w parku buchneli Zenita 12 i cięzkie ruskie szkło - 300. który polował na wiewiórki. Mimo, że miał ciężki zestaw nie udało mu się tym obronić przed natrętami...
    D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)

Strona 1 z 24 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów