kurde - to nie jest tak że wystarczy kupić aparat i robi się już wtedy od razu zdjęcia? i że im lepszy aparat tym lepsze zdjęcia?
Wersja do druku
kurde - to nie jest tak że wystarczy kupić aparat i robi się już wtedy od razu zdjęcia? i że im lepszy aparat tym lepsze zdjęcia?
Witaj. Szczerze mówiąc wyrwał bym od Ciebie każdy grosz, który zapłaciłem za foto. Jak dla mnie totalna tandeta.
Ty byś wyrwał a oni nie wyrywają, a nawetj jeśli by chcieli to by nie mieli co bo to calkowicie polegąło na nauce:) i zostało zrobione za darmo, a że dostałem w podzięce butelke wódki i wina to już ich gest:PCytat:
Szczerze mówiąc wyrwał bym od Ciebie każdy grosz, który zapłaciłem za foto. Jak dla mnie totalna tandeta.
No ale żebym widział czego się wystrzegać w fotografi ślubnej to napiszcie co jeszcze najbardziej was drażni w tej dziedzinie, prócz sklejanek i eksponowania przedmiotów/osób poprzez szare tło i ręczne rozmywanie tła? bo chyba wszsytkie zdjęcia nie są do ****, gdyż wydaje mi się że pare udało mi się zrobić przyzwoitych.
Myślałem nad założeniem nowego wątku, tylko nie wiem bardzo gdzie na temat kiczu i tandety w fotografii ślubnej, więc póki co odbywa się to tutaj.
Pozdrawiam i dzięki za prawie całkowite wyperswadowanie mi paru rzeczy z głowy:) ale na mej stronie póki co i tak to zostanie gdyż nic innego nie mam:/
Tak pare zdjęć jest przyzwoitych. Natomiast jak dla mnie brakuje np. naturalnego koloru skóry co sprawia że otrzymałeś taką a nie inną kompozycje. Po za tym brawa za odwagę bo ja osobiście zrobiłem gorsze zdjęcia których na pewno nie pokaże.