będę stosował inne specyfiki... (podobno trzeba nierozcieńczone)
ciekawe, jakie po tym wyjdą zdjęcia?
Wersja do druku
To Ty znasz moją żonę??? :-o
a wracając do tematu - rzeczony Olympus 1030 sw pojawił się, tylko cena coś nie taka jak zapowiadana - jest 1430 a miało być około 1000 ale to dopiero jeden sklep.
Będę pod koniec marca koło Samnaun (strefa wolnocłowa), czy ktoś wie, czy tam też gdzieś elektronika jest?
Ostatnio to byłem tam nartami i zainteresowania były bardziej płynne... (znaczy perfumy też miałem kupić) ;)
marek_k
w samnaun nie ma sklepu stricte z elektroniką. Ale poszukaj w takich ogólnych (nie w ogólnospożywczych :-)) - tam można znaleźć ciekawe rzeczy.
Ja sobie kilka ciekawych drobiazgów w takich sklepach kupiłem.
robi się niezły OT. przepraszamy panów moderatorów.
daj mi pytanie na PM
Właśnie dzisiaj kupiłem dla żony na urodziny Sony Cybershot T2.
Skusiła mnie najnowocześniejsza technologia w tym ekran dotykowy i 4GB wbudowane w korpus (ewenement i oszczędność 160 zł) i aluminiowe opakowanie jak papierośnica. Pierwsze wrażenia rewelacyjne!! Całość 980 zł.
Aaa... robiłeś tym zdjęcia ?Cytat:
Właśnie dzisiaj kupiłem dla żony na urodziny Sony Cybershot T2.
Skusiła mnie najnowocześniejsza technologia w tym ekran dotykowy i 4GB wbudowane w korpus (ewenement i oszczędność 160 zł) i aluminiowe opakowanie jak papierośnica. Pierwsze wrażenia rewelacyjne!! Całość 980 zł.
I jak ? Też takie rewelacyjne wrażenia ?
Pytam, bo przyszło mi kiedyś używać służbowo, wprawdzie sporo starszego, ale z tej samej rodziny DSC-T7. Wielka to była porażka jeśli chodzi o jakość zdjęć. Naprawdę, wielka. :(