Ktos w innym watku wkleil jedno takie z tlem w "ultrasoniki" i inne takie napisy... Co z nim sie stalo? Jak narazie to moj faworyt...
Wersja do druku
Ktos w innym watku wkleil jedno takie z tlem w "ultrasoniki" i inne takie napisy... Co z nim sie stalo? Jak narazie to moj faworyt...
Udało mi się zrobić fajny efekt. Jest banalny. A jakże myli wzrok. Chociaż jeszcze trzeba dopracować ten cien lini żeby nie padał na zdjęcie.
http://hadson.pp.com.pl/1.jpg
Teraz mysle zeby poszukać jakieś zdjęcie. Albo samemu cos przygotować i to bedzie super.
Pzdr. Rafał...
Ostatnich dwóch moich propozycji nawet nikt nie zmieszał z błotem ;) ...
więc może następne dwie ...
Tym razem poszedłem w kierunku "bluesaint" i mam nadzieję że to był dobry kierunek :confused: .
Pozdrawiam
... a może by tak bez gadżetów :?:
Ten ostani logo mi się podoba prosty i jednoczesnie jasny przekaz !! - a co na to inni ?
Takie słowa z klawiatury Admina to dla mnie zaszczyt ... :shock:
Dzięki
Można jeszcze zrobić wer. pod "Defauld Style" jeśli zajdzie taka potrzeba.
Ja to już oczopląsu dostaję... Najlepiej, jakby możnabyło zobaczyć fragment strony z wklejonym logo, może autorzy przygotują taki montaż?
A inni beda do znudzenia powtarzac to samo - dobre, niezle, moze byc, tylko co bedzie po prawej stronie? Biala dziura, tak jak teraz?Cytat:
Zamieszczone przez hazan
(juz pisalem co mozna zrobic pare postow wczesniej)
Logo sponsora - to bedzie po prawe - nie wiem jak duze ale taka była umowa z Lec-em czyli osobie dzieki ktorej zawdzięczamy miejsce na forumCytat:
Zamieszczone przez djtermoz
Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Umieściłem logos aby zobaczyć jak wyglada na stronie głównej.