Zapraszma do prezentowania swoich pomysłów na nowe logo naszego forum.
Proponuje zrobic je w dwóch kolorach - standarowo na czarnym tle + na tle jasnym tak aby np pasowalo do obecnej skorki naszego forum
Zapraszma do prezentowania swoich pomysłów na nowe logo naszego forum.
Proponuje zrobic je w dwóch kolorach - standarowo na czarnym tle + na tle jasnym tak aby np pasowalo do obecnej skorki naszego forum
Hazan, czy są jakieś rozmiary w pixelach do których trzeba się spasować?
Pentax K-5 II, Leica M9
Wydaje mi sie ze obecne logo ma wystarczający rozmiar - chyba że ktos zdecyodwanie bedzie uważal że wieksze jest lepsze ?
No dobrze, to jeszcze raz...
Nadal uwazam ze logo Kavoo bedzie chyba lepsze, szczegolnie po usunieciu "you can", zostawieniu pustej prawej strony i pocieciu tak zeby napisy "zaloguj" itd. (obok pol wpisywania nazwy uzytkownika i hasla) mogly miec ten banner jako tlo.
Jesli jednak chcecie ciemna wersje to mozemy wrocic do tego:
Pola do logowania po prawej moznaby umiescic na tym tle pod warunkiem zmiany kolory pisma na bialy.
cos takiego: ?
wzorowane na stylistyce folderow reklamowych Canona, choc ze wzgledu na proporcje nie da sie dokladnie trzymac ich identyfikacji wizualnej?
do rozwazenia zmniejszenie wielkosci napisu "Board". a jakby mi ktos podeslal namiary na dokladnie te czcionke, ktora Canon wykorzystuje w tych folderach, to byloby super. Incised 902BT pasuje mniej wiecej, ale to nie dokladnie to samo. zwlaszcza, ze brakuje wariantu Extra Thin
I dobrze ze nie do konca to samo... trademark Canona jest registered, cuprigthed, restricted itp i przy poprzednim logo chyba uznalismy ze mimo niekomercyjnego uzycia tej nazwy to jednak lepiej uzyc czcionki tylko podobnej a nie takiej samej - dmuchajac na zimne 8)Zamieszczone przez akustyk
Mi się podoba logo akustyka z jednego prostego względu: będzie ładnie zgrywać się z białym tłem. Każde inne, to będzie "innokolorowy" prostokąt na jasnym tle - i będzie wyglądał "ni przypiął ni przyłatał".
Akustyk a nie dało by sie czegos zywszego wymyslic moze nie koniecznie musi byc czerwony ten napisa Canon ? - troche wiecej kolorkow by sie przydalo bo troche blado to wyglada teraz
no to musze wymyslic inne logo. to wyzej ma byc dokladnie takim "tricolorem". a czy blado... oryginalne foldery Canona sa po prostu proste i eleganckie. jak umnie nie wyszlo, to juz kwestia malych zdolnosci ;-)Zamieszczone przez hazan
podlubie w ciagu dnia i wrzuce jakies propozycje
A mi najbardziej przypadlo do gustu logo kavoo. Delikatny błękit działa kojąco, jakze kojąco...