Cóż, wystarczyło w regulaminie dodać, że głosowanie jest tajne i proszę zachować wstrzemięźliwość w wypowiadaniu się na temat nowych fotek i po sprawie. Dla mnie to logiczne.
Sądze, że to po prostu utrudnienie dla ludzi tu nowych i nie zaznajomionych z niepisanymi regułami. Ty jesteś na tym forum tak długo, że wyuczyłeś się już logiki i inteligencji, oraz panowania nad emocjami w dyskusji nad swoimi zdjęciami i mam nadzieję, że gdy będę miał taki staż to również nad tym zapanuję. :???:
W każdym razie nie ma co szczępić języka, dowiedziałem się o dwóch niepisanych zasadach, które będę mogł w przyszłości przestrzegać. Szkoda tylko, że w taki chory sposób...
W kolejnym battlu, który się właśnie zaczyna nie będę już dyskutował w każdym razie. Mam nadzieję, że nikt nie czuje się urażony.
Za 3h wyjeżdżam na Mazury i mam nadzieję, że przywiozę kilka fajnych fotek. Wszystkim również życzę miłego weekendu!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
No tak to czasem bywa. Ale i tak jestem zdania, aby ktoś w wolnym czasie uzupełnił regulamin i dodał pare istotnych punktów. Jeżeli nikomu się nie chce to mogę w wolnej chwili, których mam mało przygotować jakieś propozycje i do kogoś podesłać. Bo chyba nie chodzi o to, aby nowe osoby traktować z wyższością i ganić za to o czym nie mają prawa wiedzieć.