przepraszam, slawi_3000 nie zauważyłem Twojego posta. Mi nie chodzi o potrzebę "nadawania poprawnych ram". W tej chwili nie mam już żadnej potrzeby. Chyba będzie lepiej jak wpłacę pieniądze na koto fundacji.Cytat:
Zamieszczone przez slawi_3000
Wersja do druku
przepraszam, slawi_3000 nie zauważyłem Twojego posta. Mi nie chodzi o potrzebę "nadawania poprawnych ram". W tej chwili nie mam już żadnej potrzeby. Chyba będzie lepiej jak wpłacę pieniądze na koto fundacji.Cytat:
Zamieszczone przez slawi_3000
Dodam może jeszcze jedno: pod koniec miesiąca ruszamy na allegro z licytacją różnych ciekawych przedmiotów przekazanych na rzecz Fundacji przez znanych i nieznanych darczyńców...
Tzn. mam nadzieję, że ruszymy, bo "przekonywanie" do tej akcji jest w toku...
Całość (w 100%!!) uzyskanej w ten sposób gotówki będzie przeznaczona na spełnianie marzeń chorych dzieci...
Dam Wam znać! :P
tu się mylisz, jak sprawą zainteresują się ludzie z forum nikona, minolty, olimpusa itd to Michał bedzie miał problem z magazynowaniem tego wszystkiego.Cytat:
Zamieszczone przez max44
Biedny chlopak jak on to przezyjeCytat:
Zamieszczone przez Triszer
zważywszy na fakt, iż Michał jest nieuleczalnie chory Twoja wypowiedź jest co najmniej niesmaczna.Cytat:
Zamieszczone przez McKane
a.
niesmaczna to bardzo delikatnie powiedziane. McKane, może byś tak przez moment pomyślał zanim coś napiszesz.
McKane masz racje ale czasem trzeba wiedziec jak zartowac :/
Ale co w tym zarcie jest nie tak ... slyszeliscie kiedys w zyciu o przezywaniu emocjonalnym ??? Czy jak wyszliscie z egzaminu na studiach (czy jakiegos innego) i ktos Was zapytal "Jak to przezyles?" to oznaczalo ze wystapilo u Was bezposrednie zagrozenie zycia ?Cytat:
Zamieszczone przez Zakk Wylde
Jesli naprawde byliscie slabi z polskiego to looknijcie do odpowiedniego slownika zanim zaczniecie pisac brednie i wkladac w moje usta rzeczy ktorych nie powiedzialem i nie mialem na mysli.
Moderatora prosze o przeniesienie tego fragmentu do pralni bo dotyczy on problemu nauczania podstawowego jezyka polskiego a nie pomocy fundacji.
KONIEC docinek!!!!
Może dobór słów w tym żarcie troszeczkę niefortunny, ale zdecydowanie odebrałem to jako żart...
Ten wątek ma służyć spełnieniu marzenia pasjonata fotografii, dajcie więc sobie na wstrzymanie - idźcie na piwko, nad wodę, przytulcie swoją kobietę...
Tak, przenieśmy to do pralni i będziemy roztrząsać w nieskończoność ku uciesze właściciela serwera, tak McKane?