A ja mam pytanie: Co jest nadrukowane po drugiej stronie identyfikatora? Bo na zdjęciu jest przedstawiony tylko awers. I drugie: Czy identyfikatory z poszczególnych tur różnią się czymś od siebie, czy są identyczne? Dzięki za informację.
Wersja do druku
A ja mam pytanie: Co jest nadrukowane po drugiej stronie identyfikatora? Bo na zdjęciu jest przedstawiony tylko awers. I drugie: Czy identyfikatory z poszczególnych tur różnią się czymś od siebie, czy są identyczne? Dzięki za informację.
Sądze, że niczym się nie różnią ;-) po prostu zamawiana jest dana liczba identyfikatorów na raz bo wychodzi taniej, tak więc dlatego jest to podzielone na tury, zamówień jest odpowiednia liczba, pieniążki wpłynęły, zamawiamy, wysyłamy i następna tura itd.
Mam rację? 8-)
Ludzie, czytajcie... Choc ten jeden post na poczatku.
Jest napisane pod drugim zdjeciem pierwszego posta w tym watku.*
Wszystkie sa takie same. Pomijajac oczywiscie dane wlasciciela ;)
Mniejsze o koszty. Nie my placimy :mrgreen: Mniej jak 100 identyfikatorow i 200 smyczy po prostu nie da sie zamowic bo nikt nie chce tak malo zrobic, stad taka ilosc wymaganych chetnych :D
Co do tur to mechanizm jest prosty... Jak juz zakonczono pierwsza serie zamowien nagle pojawilo sie wiele postow z "ja tez chce takie". Stad druga, trzecia i obecnie czwarta tura. Patrzac na mizerne tempo przyrostu zamowien jest to prawdopodobnie ostatnia na dluzszy czas. Wiec jesli ktos nie jest zdecydowany to moze byc pewien, ze w przyszlosci dlugo nie bedzie okazji do zamowienia.
* Po obu stronach jest to samo.
Jeszcze potrzeba zamówień na 21 sztuk plakietek i zamawiamy drukowanie. Chętnych na 200 smyczy raczej braknie, dlatego zamówię za swoje pieniądze tyle ile braknie do 200 a potem będzie mozna sobie przez jakiś czas zamawiać tak jak to było po III turze ;).
Takie poprostu dociekliwe pytanko mam: można gdzieś sprawdzić ile osób już dokonało zamówień żeby sie dowiedzieć kiedy mniej wiecej bedą zamówienia realizowane?
Ludzie, zamówcie jeszcze 10 identyfikatorów, bo się doczekać tu wszyscy nie możemy! :)
Dziesiec to nie, ale ze dwa to moge sie dorzucic :)
Jeden juz popsulem a drugi sie jakos tak zgubil :mrgreen:
Mamy taką sytuację że jest prawie koniec zbierania zmamówień ale brakuje 1/5 wpłat :mrgreen:.