To mi się podoba :) I w dodatku będzie nano USM.
Załącznik 1794
Jak to było? Że niby bezlustro nie ma wpływu na wielkość teleobiektywów? :lol: Jakby do tego EF-a dodać jeszcze adapter, to prawie dwa razy dłuższy by wyszedł...
Wersja do druku
To mi się podoba :) I w dodatku będzie nano USM.
Załącznik 1794
Jak to było? Że niby bezlustro nie ma wpływu na wielkość teleobiektywów? :lol: Jakby do tego EF-a dodać jeszcze adapter, to prawie dwa razy dłuższy by wyszedł...
no nie wyglada jakby sie mialo cos wysuwac
Ktoś tu na forum ostatnio pytał czy warto kupować EF 100-400 czy lepiej poczekać na RF. Odpowiedzi nie znam, ale ten 70-200 daje jakiś ogólny pogląd jak może wyglądać RF 100-400. Mniejszy, lżejszy i być może jeszcze szybszy napęd AF.
Wydaje mi się, że się wysuwa i jak się wysunie, to już nie będzie tak fajnie wyglądało :lol:
Tu było trochę o nim. Raczej się wysuwa.;)
https://www.canonrumors.com/patent-c...f-2-8l-is-usm/
Nie zaczynaj tu wojenek systemowych. To nie nikoniarze :mrgreen: Canon ma do tego RP już dobre i względnie tanie dwa RF: 35 i 24-105. W szybkim tempie uzupełni to kolejnymi szkłami i pozamiata. Ale nawet na ten moment dla osób, do których ten sprzęt jest kierowany wystarczy body i te dwa szkła. I tyle. Pozostałe RFy oczywiście poczekaja na porządne body i do innego są segmentu.