Tak, ale jak dowiodly rozne przypadki jest skuteczny i bez tego...
Zreszta na kartach kredytowych tez zdjec nie ma i sa calkiem przydatne :)
Wersja do druku
Tak, ale jak dowiodly rozne przypadki jest skuteczny i bez tego...
Zreszta na kartach kredytowych tez zdjec nie ma i sa calkiem przydatne :)
Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Jak to nie ma? Ja mam dwie karty kredytowe ze zdjeciem :roll: (PKO BP Visa classic i Citibank Mastercard).
... i na przyklad Multibank (dla starszego pokolenia BRE) tez mozna sie na nich zobaczyc. :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
regards
Wiedzialem ze musze dopisac "z wyjatkami na specjalne zyczenie i w niektorych bankach" bo zaraz sie ktos doczepi ;)
mam i ja :D
No ktoś napisał że szkoda że na ID jest aparat - no a w końcu co ma być? może umieścimy tam np. samowyzwalacz, to każdy będzie się pytał "a co to jest?" a wtedy już zobaczy (ten wpuszczający) że mu się kolejka robi i powie - dobra.. idź... hehehehehe.. No ze zdjęciem by były problemy pewno bo by trzeba było jakąs przestrzeń dyskową na to zrobić, bo nie sądzę żebyśmy chcieli fotki z naszych logosów tutaj... Według mnie jest cool.. Pstryk! Pozdrowionka!
A teraz można nawet swoje własne pstryki na ich kartach umieścić i też jest miło.Cytat:
Multibank (dla starszego pokolenia BRE) tez mozna sie na nich zobaczyc
Oakhallow
No to jak to jest z tymi smyczami i ID? Już można zamawiać czy jeszcze nie czy jak. Pytanie za 100pt. - co z sianem które wyśle żeby to przyszło pocztą priorytetowo - czy to dostanę czy nie? bo jest wiele postów na ten temat i co wtedy jak nie dostanę??? Sam już niewiem - w sumie jestem gotowy wysłać te pare złotych... niech ktoś odpisze... Pozdrawiam!!!! Seb
Virpower - no śpiesz się bo zabraknie:
http://threedots.ath.cx:8080/id/
Jak nie dojdzie no to reklamacja :)
Ano Ci odpisze. Wczoraj zamowilem zestaw zestaw kompletny ID, smycz i lancuch ;-). Kasa takoz samo wczoraj zostala wyslana.Cytat:
Zamieszczone przez virpower
Slij i Ty, bedzie nas dwoch oczekujacych ;-)
Pzdr
KLOSZ