Może wyjdzie coś z tego ?
1Ds Mark IV – Early 2012
1D Mark V – Early 2012
5D Mark III – Late 2011 – Mid 2012
7D Mark II – Late 2012
70D – Early 2013
T4i – Early 2012
Wersja do druku
Może wyjdzie coś z tego ?
1Ds Mark IV – Early 2012
1D Mark V – Early 2012
5D Mark III – Late 2011 – Mid 2012
7D Mark II – Late 2012
70D – Early 2013
T4i – Early 2012
1DIVN lub 1DV wyjdzie na 99% tak żeby na Euro 2012 mieli wszyscy co miec muszą. Linia 1D ma następce co 2-3lata więc już czas tym bardziej, że jest właśnie Euro.
1Ds - coś jest na rzeczy. Długo z nim zwlekają. Pytanie tylko czemu? Czy szykują coś co powali świat na kolana (osiągami jak i ceną :mgreen: )
5DIII - już mijają 3lata od 5DII więc teoretycznie powinien się pojawic. Tylko nikt nie wie co Canon ma zamiar zrobic? Podbic półkę i wpuścic równolegle FF trabanta? Dodac jedynie MPx i jakieś mega video dodatki?
Co do specyfikacji którą ktoś tam podał wcześniej. Dużo MPx, brak poprawy w AF, tylko 0,5EV w iso i cena 12k?
Dziękuję, zostanę przy 2x5DII i jak już to kupię 1DIV, nowy z magazynowych ostatków albo używany - może miec i 200k nabite byle na pierwszej migawce i niezbyt obity :-D
I więcej - imho - nie będzie bo
bo szeroki = pełna klatka, wtedy jest pełne zniewolenie i w obozie siedzenie ;)
I nie zmienią tego nawet moje wypominki typu ef-s 15/2.8.
Prędzej bym się spodziewał crop knockout Mark II czyli ef-s 17-55/2.0 IS
Miałeś w rękach D3 (i jego crop DX)? Wizjer ci wyblaknie, zakombinują coś z pixelami (zagęszczą ci je, może na wzór mRAW'a) i już.
Lord of darkness? Nie sądzę, to było ze sto stron do tyłu a nowe 300/400 II jest jakby zaprzeczeniem nowej puszki z małą (patrz D3s) ilością MPx.
Dzięki HuleLam, G3 był tak uprzejmy równiez mi podesłać link do wypowiedzi JM.
Zostawiam, dla pokoleń.
Facet robi test lepszy (bo standaryzowany) test niż większość dostępnych w sieci (wszystkie typu Can't Play, Won't Pay*), robi to rzetelnie, za darmo, po polsku :mrgreen:, jak widać po poście z fotą Passata wyżej test ma dużo wspólnego z rzeczywistą obróbką uskutecznianą przez weselnych a tu afront.
* - http://www.tekstowo.pl/piosenka,napa...won_t_pay.html
Przepraszam, chodziło mi o post z wątku 5D2
http://canon-board.info/showpost.php...postcount=3302