400 super kolory.
Wersja do druku
400 super kolory.
Oh, Vitez, dla Ciebie wszystko...
401.
Super, ale miała być tylko bluzeczka, chociaż mi się podoba!
No a co to jest, jak nie bluzeczka? :P
Bardzo fajne. Trochę za ciasno z lewej.
No te spodenki sa tu zupelnie nie potrzebne...
Micles ostatnio jak dla mnie prezentujesz swietny poziom obrobki. Technicznie tez do zdjec sie nie przyczepiam. Teraz jedynie trzeba pracowac nad zawartoscia. ciekawe stylizacje, ciekawe modelki - niestety, ale ta nie jest w moim typie, cos super i rzadzisz.
poki co masz swietne technicznie zdjecia, ale nie maja tego czegos.
mimo to, lubie tu zagladac:)
401. z tej serii najlepsze, kadr jest ciekawy, światełko też fajne.
Ostatnia jest fajo, ale ja bym wyciął tę 1/3 kadru i dał to w pionie. Ogólnie bardzo dobra sesja IMO.
No właśnie w tym myk, że ma być w poziomie.
Bardzo podoba mi się 402. Natchnęło mnie to zdjęcie na sesję ciążową. I Wcale nie żartuję.
Ej no, bez jaj, przesadzacie z tymi brzuchami, srsly :D
No naprawdę ładne kolory i światło. Jaka pora dnia (lato chyba bi jeszcze przed żniwami chyba) i co jeszcze zrobione, że takie ładne światło ?
2. lipiec, 17:30-19:00. Słońce + 580II w softboksie.
ostatnie spoko, fajna glebia
403.
(tak, wiem, nie umiem pleść wianków :D)
ahhahahhahha za wianek +10! :D
Upleć jakkolwiek lepiej z takich (pseudo?)rumianków wianek w 10min, a masz u mnie cokolwiek zapragniesz :P Problem był natury takiej, że te rośliny miały jedną główną łodygę od której odchodziły 5-7cm łodyżki z tymi kwiatkami i jakbym chciał to robić porządnie, to musiałbym co 2cm dołączać nowe łodyżki i w 2h pewnie bym się nie wyrobił, tak więc postanowiłem nie bawić się w łodyżki, tylko zrobić na całych krzakorach, no i wygląda jak wygląda :P
Dokładnie tak właśnie jest. Jak dojechałem po nią to dowiedziałem się, że mamy 2,5h na sesję z czego 40min przegadała z koleżankami, a po pogaduszkach wymyśliła wianek. Totalnie nieprofesjonalnie z mojej strony. Przepraszam.
405.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
404.
405.
do ostatniej sesji nie ma sie co przyczepiac. idealne nie sa, ale na pewno bardzo dobre.
a banda krytykantow dla zasady niech pokaze cos swojego ;)
Ostatnie zdjęcia mi się podobają, fajny klimat. Tylko na 404 za bardzo wyeksponowana ciążą.
OT (już pewnie ostatni odnośnie brzuchów, bo następnym razem poproszę o wciąganie) : Ja bym bardzo chciał zobaczyć brzuszki waszych dziewczyn i żon, bo przy takim stopniu wrażliwości codziennie spodziewalibyście się porodu ^^
Tematykę brzucha uważam za wyczerpaną. Proszę o komentarze na inny temat :p
hehe przebijamy? :D
Dobra, to ja się teraz pochwalę (chociaż nie za bardzo jest czym, w porównaniu do forumowych ptasiarzy-wymiataczy) moim malutkim sukcesikiem-progresikiem w foceniu czapli siwej (licząc na to, że to ona :P)
406.
1/25 iso6400 5.6 800mm
EF 800mm 5.6L IS USM sprawiles sobie?:mrgreen:
Po exifie widać: EF400mm f/2.8L USM +2.0x :P
400 2.8 non-IS + TC2.0mkI. Idzie utrzymać bez ISa? Idzie :P (utrata szczegółów związana raczej z iso i tc2.0, niż z poruszenia)
Proszszsz: www.anialaban.maxmodels.pl
Nie mój, pożyczany. Z tego co wiem, to już sprzedany i 1,4 II kupiony ;P
Rzekłbym, że w tej tematyce nawet jeszcze nie zaczynam, zatem i zdjęcia rewelacyjne od razu też nie będą.
a to w pokazywaniu "nie rewelacyjnych" zdjęć jakiś głębszy i ukryty cel masz? bo nie rozumiem jaki sens ma napominanie nowicjuszy żeby robili ostrą selekcję zanim coś pokażą kiedy i tak pojawia się coś co nie jest nawet początkiem?:)
Mam taki, że chcę pokazać, że nadal męczy mnie temat, który rzucił FOTOGRAF na battle'u, o! Pasuje?
Mgła w Poznaniu
407.
408.
409.
410.
411.
412.
413.
414.
park przy SB?
ogólnie to 409, 410 i 413 lubię
Park przy Starym Browarze, roger that.