Odp: [zysk] auto-moto-speed i inne
Proszę proszę, jakie romantyczne sceny. Końskie ale fajne,
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Końskie ale fajne
Dzięki ,jak byłyby z innymi zwierzami ,byłyby fajniejsze :mrgreen: ?
286, 287 kosz, zwłaszcza 287, dół gdzieś w połowie dachów, nie popisałeś się. Ale konie całkiem przyjemne. Gdyby poświęcić im więcej uwagi byłoby jedwabiście;)
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
286, 287 kosz, zwłaszcza 287, dół gdzieś w połowie dachów, nie popisałeś się.
Tutaj nie chodzi o poprawność kadrowania, trójpodział i etc ale pokazanie szarej rzeczywistości. Autorowi udało się to dobrze uchwycić - ten wrzut przyciąga uwagę.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jago
Tutaj nie chodzi o poprawność kadrowania, trójpodział i etc ale pokazanie szarej rzeczywistości. Autorowi udało się to dobrze uchwycić - ten wrzut przyciąga uwagę.
286 mogę się zgodzić,,jakieś szemrane towarzystwo, alkohol - załóżmy że nie akcyzowany, doda to smaczku i pewnie zaraz na ścianie chałwa napiszą:). Ok, ale 287 ... No nie czuję tego klimatu, tam po prostu nic nie ma...ale to tylko moja opinia, tak to widzę, odbieram, zysk, bez urazy, ale...daj no jakąś czaplę cy cóś:D
Cytat:
Zamieszczone przez
Jago
pokazanie szarej rzeczywistości
Tak ,to miałem na myśli,jak rzeczywistość skrzeczy, to nie jest ładna :?
Wydawało mi sie ,że nie warto za bardzo upiększać w postaci ładnej fotki tej ponurej dzielnicy.
Tam łażenie w dzień to lekkie ryzyko.
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
nie czuję tego klimatu, tam po prostu nic nie ma...ale to tylko moja opinia, tak to widzę, odbieram, zysk, bez urazy, ale...daj no jakąś czaplę cy cóś
He,he ,słowiczek,na Ciebie trudno sie obrazić :D ,będzie czapla, a moze jeszcze jakiś mustang
btw
czym lub jak "pojedwabić" konie ?
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
czym lub jak "pojedwabić" konie ?
Jedwabiście to ugrzeczniona forma słowa, za użycie którego na forum MacGyver mógłby dać mi banana :D. Zostaw końcówkę " biście" i zmień początek:D
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
.ale to tylko moja opinia, tak to widzę, odbieram,
Zgadzam się z Tobą - każdy ma prawo do odbioru danego przekazu wg własnego gustu. Ja szanuję czyjeś wybory nawet jak są inne od moich.