A co to jest ??
Wersja do druku
właśnie, o co chodzi, bo jutro mecze są?
Kiedy organizujecie jakiś plenerek ? Bo coś dawno nic nie było.
Grzesiek zaproponuj termin i miejsce, pomyślimy.
No ja właśnie się chciałem dołączyć :-D
Maki już przekwitły to odpadają (2 tygodnie temu jeszcze były):neutral:
Dołączyć, czyli przyjść na gotowe to by każdy chciał. Problem leży w tym, żeby znaleźć jakieś fajne miejsce lub wydarzenie i zebrać ludzi.
Wybiera się ktoś na Rajd Krakowski ? http://www.rajd-krakowski.pl/
Może ma ktoś ochotę na fotografowanie Festiwalu Teatrów Ulicznych....zaczyna się od tego czwartku....szczegóły pod adresem:
http://krakow.naszemiasto.pl/imprezy...owie,id,t.html
Ja jestem chętny!
To jest dobre że jest Festiwal Teatrów Ulicznych.
To jest złe że w trzech miejscach naraz ... no i jak to obskoczyć ;).
Ja też jestem chętna, wreszcie gdzieś bym się na foto ruszyła...
dostałem własnie od kumpla:
Cytat:
Póki jest czas, a czas jest do najbliższej niedzieli, czyli 11 lipca. Na Festiwalu Teatrów Ulicznych w Krakowie występuje hiszpański zespół Delreves ze spektaklem "Repeat after me". Spektakl ten to po prostu akrobacje i tańce wykonywane na... ścianie Wieży Ratuszowej na Rynku. Dosłownie na ścianie - dla artystów spełnia ona rolę podłogi... Widowisko dostarcza absolutnie niezwykłych wrażeń i będzie chyba niekwestionowanym hitem tegorocznego festiwalu. Żałuję, że nie mam aktualnie dostępu do kamery, aby sfilmować ten niezwykły występ, bo jest tego ze wszech miar wart... Może ktoś to zrobi i zamieści nagranie w Sieci - ale póki co, kto może, niech pędzi na Rynek oglądać tańczących na ścianie Hiszpanów! Kto tego nie zrobi, nie wie co traci...
Czekam na Wasze foty. Ja chyba nie zdążę, w weekend będę poza Krakowem.
Dobra, czas na listę obecności:
1. madallenka
2. canis_lupus
3. Elizabeth
Grzesiek_PL? gervee?
SPOTKANIE: niedziela godz. 16:00 na małym rynku koło fontanny.
Madziu możesz wpisać mnie na listę obecności. Jeśli byłabym wcześniej w Krakowie to dam znać
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A teraz może się przedstawię. Mam na imię Kaśka. Jestem nowym użytkownikiem forum. Mam nadzieję, że czasami będę mogła wybrać się z Wami, żeby pofocić. Jestem totalnym amatorem, ale chętnie czegoś bym się nauczyła.
:)
1. madallenka
2. canis_lupus
3. Elizabeth
4. katia
katia: a szkiełko masz juz sprawne?
Ja się niestety nie pojawię :(
Czekam na wasze zdjęcia :)
Chetnie sie dolacze jesli mozna.
Jezeli planow nie zmienie to bede o 16.00.
będę jutro po dłuższej nieobecnosci :-D
....chętnych i grzecznych przygarniamy, jeszcze jak ładne foty robią (takie jak to z zegarami na przykład .....) :)....zbiórka Plac Mariacki godz.16ta....próbka z wczorajszego wieczoru (pierwsze trochę nieostre, ale instrument ciekawy):
1.
2.
3.
4.
..do miłego zobaczenia...nie zapomnijcie zabrac aparatów :):):)i banerów...
Ok, ok. Wystarczy tego kozakowania, poprosze uprzejmie na PW nr kom do kogos kto bedzie o 16.oo i z kim bede mogl sie zdzwonic i odszukac :)
Baner chyba tylko z przescieradla moglbym teraz zroobic, a patyk od szczotki zabrac.
Tylko targac tego w upale do 16.oo nie dam rady :)
Niektorzy pewnie wiedzą, niektorzy nie. Jutrzejszy dzien jest moim ostatnim dniem w Krakowie. Ostatnie wydarzenia rodzinne (choc nie tylko) zdecydowaly o tym, ze muszę opuścić Kraków, termin wyprowadzki padł na wtorek 13tego...
No ale ze mi juz Yshi napisal, ze tak kur.. bez pozegnania, doszedlem do wniosku, ze troche w tym racji. W koncu tyle osob tu poznalem i spedzilem na porannych plenerach i nie tylko.
Jesli ktos ma chec na jakies spotkanie (kawa , herbata, piwo, co tam jeszcze) , to uzgodnilismy z kilkoma osobami, ze godz. 18.00 jutro - 12.07. 2010 pod fontanna kolo Mariackiego bedzie ok.
Dobrze byloby jakby chetne osoby daly znac , po pewnie zamiast sterczec pod fontanna pojdziemy gdzies posiedziec, wiec zeby nie czekac na nie wiadomo ile osob. Dajcie znac.
dziękuję wszystkim obecnym dziś za plenerek!
JaBlam: my się pojawimy tylko jeszcze nie wiemy czy uda nam się na 18:00 dotrzeć. Będziemy dzwonić jeszcze jutro.
Jak pojawicie sie na 18.30 to tez bedzie milo... Wiem ze mam ksiazke Szymka, ale jesli sie nie pogniewa to oddam mu jak juz bede na nowym miejscu... Spakowano mi wszystkie ksiazki nie pytajac czy ktores z nich sa potrzebne.
Spoko - bedzie okazja do odwiedzin... :D
....przeniesiemy się za Tobą Jablam z plenerami :).....jutro pracuję do 21ej i cienko widzę szansę na dotarcie....dzięki wielkie za zaproszenie....i wszystkim za dzisiejszy plener...pozdrowienia...E.
Zdjęcia pokażcie.
No to pokazuję:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
9- rewelacyjne!
3 fajna - Madallenka dobrze "wyłowiona" z tłumu.
9 tak jak Canis napisał, rewelacja.
10 na moim robotniczym monitorze jest strasznie ciemne.
1 i 14 świetnie złapane momenty.
Ela, najlepsze dla mnie - 2, 4, 5, 6 i 9 choć w tym przypadku trochę chyba za jasne
kilka moich:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
I kilka moich:)
1.
2.
3.
I wesoła ekipa:
4.
5.
6.
To może i ja coś dorzucę:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
katia, kilka rad ode mnie (ale nie musisz mnie słuchać):
Kadruj zdjęcia. Popatrz na fotkę, pomyśl co jest tematem i obetnij zbędne częsci.
Popatrz na 10 zdjecie. Poaptrz na koszuliki - były białe - u Ciebie wyszły niebieskie tak jak całe zdjęcie. Zdjęcia robiłaś w RAWach - nie powinnas mieć problemu ze skompensowaniem tego zafarbu.
11. Bardzo dobre zdjęcie. Genialny kard i rewelacyjnie uchwycony moment. Popracuj nad dynamiką barw (czarny i biały to tez barwy). Szkoda że nieostre. Było by chyba najlepsze ze wszystkich prezentowanych z tego pleneru.
12. Co autor(ka) miał na myśli? Bańka fajna, ale IMHO brak tematu zdjecia. Nuda, nic się nie dzieje a do tego dialogi słabe. :D
13. Ładne, symetryczne. W miare poprawnie wypełniony kadr.
14. tego bym nie wrzucał albo jakoś skadrował. Zdjęcie jest nijakie. Bez tematu. W dodatku z krzywym horyzontem
foto nr 5 od KATIA - al-Kaddafi w Krakowie !!
super fotki , bez zdań dwóch ;-)
kati:
http://lupus.ap.krakow.pl/~lupus/kati.jpg - moja propozycja podania :D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
kati:
http://lupus.ap.krakow.pl/~lupus/kati.jpg - moja propozycja podania :D
Też dołożę kilka swoich, niestety występ rumuńskiej grupy The Masca Theatre w większości przebiegał w cieniu kamienic.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12