Odp: [koraf] Nepal/ Mont Blanc .
Cytat:
Zamieszczone przez
koraf
miejsce na zdjęciu nr 9 zrobione w drodze przy wejściu na Piz Boe 3152 m n.p.m. tak ok. na 3000 m, powyżej schroniska Maria 2950 m n.p.m
Dzięki
Nigdy się w te rejony Dolomitów nie zapuściłem. Teraz wiem, że muszę 8-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Brytka1
Obejrzałam wątek od początku, znalazłam tu dużo bardzo ciekawych i udanych moim zdaniem zdjęć z Nepalu. Jestem fanką gór i na koniec również spotkałam coś bardzo mi bliskiego i drogiego, piękne widoki gór szczególnie w Dolomitach, które przypadły mi szczególnie do serca :D.
Dziękuję za poświęcony czas i opinię :D
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
ARN
Dzięki
Nigdy się w te rejony Dolomitów nie zapuściłem. Teraz wiem, że muszę 8-)
Zdecydowanie TAK :D
--- Kolejny post ---
11.
12.
Fajnie wyszlo. Dawno temu sie wspinalem w Dolomitach, byc moze powtorze to w przyszlosci - po Twoich zdjeciach widac, ze warto....
Cytat:
Zamieszczone przez
Max13
Fajnie wyszlo. Dawno temu sie wspinalem w Dolomitach, byc moze powtorze to w przyszlosci - po Twoich zdjeciach widac, ze warto....
Dzięki :D, z pewnością warto, a jeszcze bardziej warto w złotej godzinie przed zachodem słońca, niestety nie było mi to dane. Może pojedziemy tam razem ?
13.
koraf - podoba mi sie atomsfera na zdjeciach, poza tym wszystkie sa obrobione w dobrym jednolitym stylu - kolory jak zawsze u Ciebie bardzo przekonujace.
Co do wyjazdu w Dolomity to dzieki za oferte :) - mialbym klopot ze zmieszczeniem tego w kalendarzu - nawet teraz pisze z Barcelony, jutro tutaj wielkie swieto patronki miasta, beda fajerwerki, mam tez bilet na mecz Barcelony z Sociedad - moze uda mi sie zrobic kilka zdjec. Pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez
Max13
koraf - podoba mi sie atomsfera na zdjeciach, poza tym wszystkie sa obrobione w dobrym jednolitym stylu - kolory jak zawsze u Ciebie bardzo przekonujace.
Co do wyjazdu w Dolomity to dzieki za oferte :) - mialbym klopot ze zmieszczeniem tego w kalendarzu - nawet teraz pisze z Barcelony, jutro tutaj wielkie swieto patronki miasta, beda fajerwerki, mam tez bilet na mecz Barcelony z Sociedad - moze uda mi sie zrobic kilka zdjec. Pozdrawiam.
Dzięki serdeczne Max13 :D, zrób jakieś zdjęcia w Barcelonie, z tego co piszesz myślę, że będzie właściwy nastrój.