Wnioskując z Twojej stopki, dzięki nieszczęściu kradzieży zmieniłeś firmę na lepszą.
Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. :mrgreen:
Pozdrówka
Wersja do druku
Wats0n, ewa_olsztyn - kurde, ja też pracuję w cyrku z psami, w którym cały czas szukam za pieniądze prawdy.
No dobra nie czytałem całego wątku ale też się dopiszę ;)
Obecnie:
Student III roku lek med. CM UMK w Bydzi.
Pasje - fotografia, downhill, snowboard, wcześniej tworzyłem wałki i remixy i bawiłem sie w Fotografa dla GW w oddziale w Bydgoszczy.
A ja jestem bankowiec :P pracuje w banku, a fotografi interesuje sie ze wzgledu na baaaardzo zaprzyjazniona grupe taneczna ;) Na poczatku byl jakis lumix do dokumentowania wystepow, teraz to juz codziennosc ze jesli cos sie dzieje to mnie mozna spotkac zawsze ;) A z dodakowych zainteresowan to elektryka, elektronika, muzyka, grafika, sprzet audio-video i pewnie jeszcze troche tego jest ;)
Wykształcenie? Mam licencjat z informatyki, obecnie robię magisterkę w tymże kierunku. Niezbyt wiele zajęć na uczelni mam więc powoli rozglądam się za pracą w branży. Ponadto jestem zwolennikiem linuksa, oraz ideologii opensource.
Czy mam jakieś hobby poza fotografią? Staram się ciekawie spędzać wolny czas... Sport? Latem sporo czasu spędzam na rowerze, ale tylko tak rekreacyjnie. Lubię dobry film/kino.
Macie GoldenLine?
A ja zawodowo zajmuję się ogólnie pojętymi multimediami, a dokładniej to rzeźbię kodeki video (MPEG, H.264/AVC).