Podoba mi się forma takiego listu :D
Wersja do druku
Podoba mi się forma takiego listu :D
Do mnie w koncu przyszlo potwierdzenie rejestracji zgloszenia :-)
Niestety ze wzgledu na ulomnosc formularza (mozliwosc podania tylko jednego miejsca zakupy i tylko jednej daty), musialem wyslac 4 osobne zgloszenia.
Jak znam zycie, przelew przyjdzie tez w kawalkach (tak przynajmniej bylo poprzednim razem).
Wczoraj stałem się nabywcą 350D kit + 300v za 2k zł z fotojokera. Wiecie co starsza powiedziała?
"Miichał, może jednak wypełnisz ten formularz na zwrot. Może się pomylą i przyślą kasę..." XD
OT : Chce ktoś kupić 300v albo sprzedać 50 1.8 lub gripa lub polara 58mm? Potrzebuję do jutra do 9:00 bo wyjeżdżam w góry i nie chcę zmarnować okazji na dobre zdjęcia.
OT2 : Po pierwszych testach kita nie zauważyłem jego kitowności. Jak będę was prosił o pożyczenie mi jakiegoś lepszego szkła to nie dawajcie :D
Tego nie powiedziałem :D Mam w planie 50 1.8 i grip a w dalekim planie 70-200 4.0 L
List do Canona wysłałem pod koniec czerwca. Przelew otrzymałem na początku sierpnia. Przy długiej liście czekających to i tak dobry wynik. Najśmieszniejsze jest to że nie dostałem żadnego potwierdzenia na maila że pieniądze wpłynęły. Swoją drogą to współczuje tym osobą które pracują przy obsłudze tej promocji. Ja sam dzwoniłem dwa razy w celu uzyskania informacji, a jeśli to przemnożyć przez liczbę osób które biorą udział w promocji robi się z tego niezły kocią na linii telefonicznej.
ehhh. list wysłałem przed 10 lipca, zwrot kasy dostałem w ostatnim tygodniu lipca.
wiem, ze cisnie, ale luz Panowie i Panie!
Wlasnie sprawdzilem status mojego zwrotu. I zobaczylem ze chca mi wyslac tylko 310zl, jak za 400D, a kupilem 30D. Co mam zrobic? Do kogo pisac zeby zwrocili na to uwage?
Też potwierdzam, że promocja Canona to nie lipa (tak twierdził mój kumpel - ze stajni Nikona) czekałem nieco ponad miesiąc i na koncie pojawiło się 870 zł) :)