mysle ze marne... ja bylem z kumplem we 2... taka grupe bedzie mocno widac... a watpie aby nas wpuscili, jak nas we 2 nie chcieli...
Wersja do druku
mysle ze marne... ja bylem z kumplem we 2... taka grupe bedzie mocno widac... a watpie aby nas wpuscili, jak nas we 2 nie chcieli...
czyli mam rozumieć ze szykuje sie plener w sobotę 28.03 ?
Następny łykend a więc raczej 5 kwietnia godziny poranne.
5 kwietnia - niedziela.... ok.
a jest już jakoś skonkretyzowane miejsce??? bo jak widzę z Wiskordu nici :(
Plener "Patrz szeroko" - organizowany przez Polskie Radio Szczecin - program "Migawka" i Fotoklub Szczecin
Trzeci z serii comiesięcznych plenerów (kolejne w każdą ostatnią niedzielę miesiąca). Spotkanie uczestników niedziela 29 marca 2009, wyjątkowo o godz 10.30 (Kubica rządzi :) ) przy Baszcie Siedmiu Płaszczy. Motyw przewodni pleneru - fotografowanie szerokim kątem. Czas pleneru ok. 2 godz.
Więcej szczegółów w programie "Migawka" sobota 09.00 Polskie Radio Szczecin - 92.0 MHz - Szczecin, 98,7 MHz - Sławoborze, 106,3 MHz - Świnoujście i w internecie www.radio.szczecin.pl/migawka
Witam wszystkich jako nowy na forum - choć czytający od dawna :-D
Jak można się dołączyć to ja również chętnie się wybiorę 5 kwietnia na plener.
Pozdrawiam
Panowie fotograficy..... co jest ????
Robimy ten plenerek 5 kwietnia ??? czy nie bo sprawa zamarła, a termin się zbliża się szybkimi krokami :)
Przepraszam jeśli poganiam, rozumiem, ze większość z was to ludzie zapracowani , a nie tak jak ja prosty licealista :) :mrgreen:
no spoko szanowni kolegowie... :mrgreen:
zaklepcie sobie wolny czas na niedziele, a plenerek sie odbedzie...
temat i miejsce jeszcze nie znane, ale juz data tak :mrgreen:
Pozdrawiam
jeśli można to.. liczę na godziny do 15:00 :P ewentualnie od 18:00 :P
Niestety poganiałem, poganiałem.... a okazuje się że osobiście sam jestem prawdopodobnie niedysponowany w niedziele do 17-18 :( :oops:
Konkrety moi drodzy - konkrety... godzina i miejsce oraz ilość osób. Bo nie wiem czy warto pokonać 50km po to żeby zobaczyć się ze Szczecinem :-)
tasia czemu ma byc nie warto ?? :D
a swoja droga to bez kitu, juz piatku koniec prawie a tu malo co wiadomo...
to moze taka mala inicjatywa :D
----------------------------------------------------
LISTA OBECNOSCI ( chetnych do spottowania... ) ;
1)kepasa
2)...
----------------------------------------------------
Cytujcie i sie dopisujcie... No i niech ktos miejsce wskaze i godzine... :razz:
Zapowiada sie fajowa pogoda jak bedzie tak jak caly tydzien...:mrgreen:
Oczywiście - zawsze warto.
1)kepasa
2)tasia
3) ...
Prawdopodobnie Janusz Body też będzie. Może spotkanie na Wałach na schodach? 10 godzina nie est idealna ale damy chyba radę.
Ja jestem jutro o 10 na Wałach - jak nie będzie nikogo to pójdę na jakiś mecz :-)
Tasior cos nie ma chetnych na jutro ... :/
No tak właśnie.... jeszcze kilka godzin ....... :-)
Nie będzie. O 12-tej (no około) będę na lotnisku na kwadracie modelarskim. :) Tj z hanagarowej w prawo jak do magazynów Ruchu. Na obwodnicy lotniska (betonka) w lewo i jakieś 200-300 m, potem w prawo. Parking widać. :)
o tu jest mapka :) http://www.epheli.pl/index.php?name=...ewtopic&t=2605
Ja na 99% będę jeśli można. Mam nadzieję, że jutro nic niespodziewanego nie wypadnie mi w pracy. Jakieś propozycje co do tematu pleneru???
Umówimy się na miejscu. Do zobaczenia. Ja przyjadę jeszcze z kolegą videofilmowcem.
No i niestety wykrakałem, jest 16 i wlasnie wychodze z roboty, co za pech:((
Może następny plener wypali, dobrze by było mieć do siebie telefony, zawsze można się zdzwonić jak cos nagle wyskoczy.
Ja już pisałem ale widzę znikł post:
biję się w piersi i przepraszam - spóźniłem się i bylem dopiero o 10.45. Przepraszam i do nast razu.
To kiedy następny plener ?
A czy ten się odbył? Kepasa?
W/g Mnie nie... i jakos tak zapal "wszystkich" zmalal... mowie o tym co bylo mowione w Policach...
Ja czasami tak mam że nagle w pracy awaria i muszę jechać, właśnie ostatnio to chyba wykrakałem.
A czy ktoś ma ochotę np w sobotę popstrykać?
Sobota-niedziela (25-26.04) będę się włóczył po Szczecinie.
Jakby ktoś miał czas, lub co ciekawsze - pomysł... chętnie się spotkam na jakimś fotografowanku. :idea:
Dzień dobry wszystkim :)
Bardzo dawno mnie tutaj nie było. Widzę że były jakieś pomysły na plenery ale chyba nic z tego nie wyszło (nikt się nie chwalił zdjęciami).
Panowie i Panie ! ! !
Mamy wolne 3 dni, od 1 do 3 maja. Więc skoro już wiosna nastała to może powrócimy w dobrze już znane nam miejsce czyli Police. Spotkamy się pogadamy, coś na pewno się wymyśli i znajdzie jakieś miejsce na kolejny plener. Pogoda ma być ładna więc nie będzie problemu w postaci "strasznie zimno dzisiaj i wieje" jak to było ostatnio.
Moja propozycja:
dzień: 2 lub 3 maja
godzina: od rana do zachodu ;)
Kto się pisze??>
Jestem 3go maja.
Szczecin - Park Kasprowicza 26 kwietnia 5.30
--------------------------------------------------------------------------------
Plener "Nowe spojrzenie na Park Kasprowicza" - organizowany przez Polskie Radio Szczecin - program "Migawka" i Fotoklub Szczecin
Czwarty z serii comiesięcznych plenerów (kolejne w każdą ostatnią niedzielę miesiąca). Spotkanie uczestników niedziela 26 kwietnia 2009 godz 5.30, przy wejściu do Teatru Letniego. Motyw przewodni pleneru - nowe spojrzenie na Park Kasprowicza o poranku. Czas pleneru ok. 2 godz. Zapraszamy.
Więcej szczegółów w programie "Migawka" sobota 09.00 Polskie Radio Szczecin - 92.0 MHz - Szczecin, 98,7 MHz - Sławoborze, 106,3 MHz - Świnoujście i w internecie www.radio.szczecin.pl/migawka
Miejsce- parking przed bramą fabryki czy może na parkingu przy jeziorze Głębokim?
Jak ktoś chce to będę miał wolne miejsce w samochodzie, mogę kogoś zabrać.
ja tez nie dam rady - wyjezdzam na majowke ;)
moze nastepnym razem.
anyway bawcie sie dobrze :D
Mnie przez najbliższe 2 weekendy nie ma :( buuuuuuuuuu
A tak pozwolę sobie zapytać kolegów gdzie w Szczecinie są ciekawe miejsca na robienie zdjęć, jakieś surowe mroczne, lub znowu pełne kwiatów i ciekawych drzewek? Bo ja przyjezdny i jeszcze nie obeznany :)
Pamiętam - a co ;-)
Spotkanie na Głębokim - w razie jakby jednak nie dopisała obecność :-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A ma ktoś może blendy i mógłby zabrać?
maquinista, tasia O 11 chcecie się spotkać? nie za wcześnie? Ja mogę wpaść na plener - mam blisko.
Co powiecie aby termin przełożyć na 13:30?
Wiem, wiem... takie marudzenie tylko miesza więc zrozumiem jeśli się nie zgodzicie.
Ja to nawet pomyślałem o 9 - mi wszystko jedno - może być i 13:30 ale czy to nie za późno.
Oki. E.3. To możesz czekać na nas przed bramą, ja i Tasia raczej będziemy samochodami. Więc podjedziemy. powinniśmy być około 13.45 na miejscu.
Ja będę o 11 - ludzie umówieni już.
Nie ma tego złego - o 13.30 melduję się.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Niby tylko cztery osoby ale na pewno plener bardzo owocny. Chciałbym aby wreszcie dało się zrobić jakieś większe spotkanie CB może bardziej z naciskiem na rozmowy o foto niż samo focenie. Tylko jak widać brakuje dusz - ale może się uda następnym razem.
No muszę przyznać było fajnie. Miło spędzony czas, w miłym towarzystwie :)
Panowie tak a propos szkiełek, o których mówiliśmy i dacie ich wprowadzenia na rynek
http://www.canon.com/camera-museum/c...0_28l_usm.html
Dnia 12 maja (wtorek) w związku z oficjalnym otwarciem salonu Sigma Procentrum w Szczecinie odbędą się warsztaty fotograficzne na których będzie można pobawić sie obiektywami Sigmy a do zdjęć bedzie pozować modelka. Zgłaszać sie można telefonicznie, warsztaty są bezpłatne. Odbywać sie będą w jednym ze szczecińskich lokali; w Barrel Whisky-Bar (Śląska 12 przy Placu Grunwaldzkim) co zapewni niepowtarzalny klimat, start godzina 14:30 .
http://www.sigma-foto.pl/index.php?q=node/233
Dokładnie to są dwie tury warsztatów 14.30 - 16.00 i 16.00 - 17.30. Ja zapisałem się na to późniejsze wiec jak ktoś z forum będzie też to może się spotkamy.