Szczecin - Plener w Szczecinie
Zwiń
X
-
-
Ja także się piszę, może następny weekend, sobota ??? Wiskord jak najbardziej....
Z rana było by super. 10:00-11:00350d+ jakieś 4 skromne szkiełka:rolleyes: < 2 AF i 2 M42>
Komentarz
-
Na teren Wiskordu nie ma problemu z wejściem?Nie wiem, nie znam się, robię jak potrafię... (30D+ coś tam...)
Komentarz
-
-
Więc biorąc pod uwagę taką ilość osób jaka była na ostatnim plenerze w Policach (11 osób) jakie są szanse na spokojne zwiedzanie tego miejsca?Nie wiem, nie znam się, robię jak potrafię... (30D+ coś tam...)
Komentarz
-
-
Następny łykend a więc raczej 5 kwietnia godziny poranne.Canonierzy! Nadszedł czas działania
>> Canon-FOTO-Klub <<
Komentarz
-
5 kwietnia - niedziela.... ok.
a jest już jakoś skonkretyzowane miejsce??? bo jak widzę z Wiskordu nici350d+ jakieś 4 skromne szkiełka:rolleyes: < 2 AF i 2 M42>
Komentarz
-
Plener "Patrz szeroko" - organizowany przez Polskie Radio Szczecin - program "Migawka" i Fotoklub Szczecin
Trzeci z serii comiesięcznych plenerów (kolejne w każdą ostatnią niedzielę miesiąca). Spotkanie uczestników niedziela 29 marca 2009, wyjątkowo o godz 10.30 (Kubica rządzi) przy Baszcie Siedmiu Płaszczy. Motyw przewodni pleneru - fotografowanie szerokim kątem. Czas pleneru ok. 2 godz.
Więcej szczegółów w programie "Migawka" sobota 09.00 Polskie Radio Szczecin - 92.0 MHz - Szczecin, 98,7 MHz - Sławoborze, 106,3 MHz - Świnoujście i w internecie www.radio.szczecin.pl/migawkaOstatnio edytowany przez Art Mag; 3515.ArtMag
Komentarz
-
Witam wszystkich jako nowy na forum - choć czytający od dawna :-D
Jak można się dołączyć to ja również chętnie się wybiorę 5 kwietnia na plener.
Pozdrawiam
Komentarz
-
Panowie fotograficy..... co jest ????
Robimy ten plenerek 5 kwietnia ??? czy nie bo sprawa zamarła, a termin się zbliża się szybkimi krokami
Przepraszam jeśli poganiam, rozumiem, ze większość z was to ludzie zapracowani , a nie tak jak ja prosty licealista350d+ jakieś 4 skromne szkiełka:rolleyes: < 2 AF i 2 M42>
Komentarz
-
Zamieszczone przez Matsch Zobacz wpisRobimy ten plenerek 5 kwietnia ???
Komentarz
-
jeśli można to.. liczę na godziny do 15:00 :P ewentualnie od 18:00 :P350d+ jakieś 4 skromne szkiełka:rolleyes: < 2 AF i 2 M42>
Komentarz
Komentarz