Odp: Linki do TiP-ow i sklepow internetowych.
Czy można znaleźć gdzieś kupony rabatowe np do sklepu agito.pl?
Epicure, ciekawi mnie skąd masz taką pewność że to oryginał ? Jeśli 100zł taniej, to raczej wątpię.
A co w tym dziwnego? Ja sprzedałem kilka oryginałów o 100zł taniej. Nowy kosztował 250zł wiec nad czym się było zastanawiać?
Owszem trzeba uważać na podróbki których jest pełno i o wiele tańsze. Akumulatory podrobione wyglądają bardzo podobnie do oryginału ale nie mają wybitego numeru. O ile dobrze pamiętam na oryginale nie ma napisu JAPAN
Dzisiaj to i w sklepach sprzedawane są podróbki więc pewności nie ma żadnej a podrabiający nie śpią tylko robią wszystko żeby ich produkt był nie do odróżnienia od oryginału więc to co kiedyś wydawało ci się że możesz odróżnić i brałeś za podróbkę dzisiaj już mógłbyś uznać za oryginał.
Może ktoś poszukiwał 650d i wie kto ma najtańszą ofertę?
Czy ktoś ma sprawdzony (tani) sklep/hurtowanie w Niemczech (np. Berlin) gdzie można kupić taniej sprzęt foto taniej? interesuje mnie Canon 5D Mark III - bo to co znalazłem to w PL było dużo taniej - chodź wiem ze nasi sprzedawcy ściągają sprzęt z Niemiec.
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Jako, że żywo interesuję się aktualnie zamiennikami aku czytam kogo to polecasz i okazuje się, że polecasz konkretny akumulator (a nie sprzedawcę), którego aukcja już się zakończyła i nawet nie można podejrzeć "osochoziii".
Możesz przypomnieć albo wskazać wśród AKTUALNYCH aukcji wskazywany przez Ciebie akumulator lub sprzedawcę, który posiada w swojej ofercie polecany aku ?
Jeśli ktoś mieszka w UK lub kupuje na angielskim ebayu to wstawiam linka do sklepu bo ostatnio zakupiłem od tego sprzedawcy gimbala do teleobiektywu/video za mniej niż polowe ceny z dostawa od amazona.Patrzac na ceny lamp studyjnych komuś może się to przyda i znajdzie cos dla siebie
https://www.ebay.co.uk/sch/buy4u-gog...1&_ipg=&_from=
Zaplacilem za gimbala 21 funtów https://zapodaj.net/92cc479174355.jpg.html