hmm jeśli 100 sztuk ID, i 200 smyczy ma byc to chyba ta obecna tura troche sobie potrwa.... A co jeśli nie uda się uzbierać tego minimum??
coś sie pochrzaniło z dodawaniem posta, prosiłbym moderatora o usunięcie tego poniżej...
Wersja do druku
hmm jeśli 100 sztuk ID, i 200 smyczy ma byc to chyba ta obecna tura troche sobie potrwa.... A co jeśli nie uda się uzbierać tego minimum??
coś sie pochrzaniło z dodawaniem posta, prosiłbym moderatora o usunięcie tego poniżej...
No i mamy koniec miesiaca, a identyfikatorów ani widu ani słychu
a co, bez identyfikatorów to zdjec nie mozna robic ?? ;) :lol:Cytat:
Zamieszczone przez _Miro_
no ale fakt, taki gadzet sprawia, ze od razu wyglada sie w oczach "lasek" na wakacjach jak "super profi walker foto master" :mrgreen: :lol:
spokojnie, jak beda gotowe to sie dowiemy 8)
Myślałby kto, że bez identyfikatora, to Cię za nikoniarza będą brali :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez _Miro_
I tak będę to traktował jako gadżet, pamiątkę.
Za stary już jestem żeby na kawałek plastiku panienki wyrywać :lol:
Chodzi raczej o termin realizacji który jeżeli mnie pamięc nie myli miał być na koniec czerwca najpóźniej ?
Oczywiście jeżeli identyfikatory będą gotowe na koniec lipca też nie będzie problemu, o zasadę chodzi, przecież to nie ja deklarowałem termin.
A może mam dzisiaj zły dzień i niepotrzebnie się czepiam...
czerwiec się jeszcze nie skończył
No przyznać muszę że podniosłes mnie na duchu.
zawsze do usług
Bez paniki, Diodak to porządna firma, jesli są jakieś opóźnienia to widocznie tak musiało być. Jedynie czego można byłoby oczekiwać od Diodaka to aby co jakis czas informował na jakim jest etapie.
Koniec czerwca miał być planowym, a nie najpóźniejszym terminem. Ludziki w drukarni nie maja umowy na piśmie bo wszystko ustalamy mailowo to i specjalnie się nie muszą z niej wywiązywac :(. Coronado też miał kłopot ze smyczami, bo przeciągali sprawe dodatkowe 2 tygodnie. Mi też już jest głupio bo daliście pieniążki i chcecie mieć smycze i plakietki, ale poczekajmy jeszcze przez weekend, w poniedziałek zasypię obie firmy telefonami to się może sprężą ;) i jeszcze zdążycie wyrwać laski w środku wakacji :mrgreen:.
Diodak, przestań się tłumaczyć. Gdybyś miał sam wystrugać te identyfikatorki, to możnaby mieć jakieś wątpliwości o opóźnienia. Ale skoro sytuacja jest od Ciebie niezależna, to pozostaje tylko czekać.
Spoko Diodak moja najważniejsza impreza na której mogłbym sie polansować mija w ten weekend.Dni mojego miasta. Teraz to mogę czekac. I w cale nie jestem zły.
"Daleko jeszczeee?"
Normalnie jak osły ze Szreka :twisted: :mrgreen:
No ale takie pytanko: jeżeli będą smycze wcześniej - jak readingowałem (czytałem) na forum, to czy Dodiak będzie czekał na ID i to przesle razem "wybrańcom", czy tez pójdzie to osobno do każdego z zamawiających? Trochę szkoda, bo chciałem to wypróbowac w swoim mieście bo akórat sie trochę dzieje, no ale nic. czekamy ;) Trochę mnie znowu nie było, ale już jestem na jakiś dłuższy czas. tam gdzie jeżdżę - jak mnie niema - to by się plastik przydał (ID-plastik, lub inny trotyl) :)
Żeby tylko nie było wzmianek na Nikonowacach, typu: "uwaga na Canonowców czy Canoniarzy" Pozdrowionka dla EkIpY!!!
A gdzie porzadna :) Na zlot nie pojechal... Eeee :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez stratus
Ale odlotowo to wygląda :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez virpower
hehe - noooo sorki, ale czasem AKÓRAT inna palcóweczka :) HEHE
Witam!!
Zamowilem dzisiaj ID ze smycza... kase wplace w poniedzialek jesli to nie problem jesli tak to prosze o kontakt ze mna...
Pozdro dla wszystkich
Choć niektórzy twierdzili że był z nami (patrz: para towarzysząca) :) ale napewno był z nami duchem :-DCytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Ale wracając do tematu to smycze i ID będą realne :) i w odpowiednim czasie.
Identyfikatory dzisiaj doszły (jupiii) ale coś im kolor lekko uciekł w zielony (buuu). Zadzwonię jutro i ich opier.... niczę. Nie wiem co zrobić, bo chyba wypada odesłać i żeby poprawili kolory bo w końcu za to się płaci. Coś mnie zaraz trafi :? no ale smyczy nie ma jeszcze a powinny być też w tym tygodniu także może warto odesłać. Dzwonie jutro z rana zobaczymy co powiedzą. Gdyby nie te kolory to już bym pakował tych którzy nie zamawiali smyczy a tak to ani jednego ani drugiego...
Az tak bardzo? Pierwsza seria tez nie byla idealna i nieco ucieklo im w zolty, czy jakos tak.Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
A skoro nie przeszkadzał żółty to chyba zielony tym bardziej, nie? ;-)
kolor nadziei...
Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum czy można się jesze zapidać na identyfikator + smycz, czy jest już za puźno?? :???:
a może tak fotke zrobic, tu umieścić i zobaczymy jak to wyszło? ...no chyba że niema aparatu hih. No ale jak smyczy jeszcze niema, to faktycznie można powalczyć jeszcze. co czerwony, to czerwony... Pozdrowionka!
Oczywiście że można, ale trzeba poczekać na nastepna turę produkcji smyczy i ID. Wszystko załatwisz tutaj, komentuj, poznawaj, itd, itd,....Cytat:
Zamieszczone przez SausageDog
Napisz do kolegi Dodiaka ;)
Pozdrowionka!
No jak "fotograf" bez aparatu ;) zaraz zrobię fotkę i sami zobaczycie. Żeby całkiem zielone to nie są, przy świetle żarowym wręcz idealne ale na słonku to tak sobie ;).Cytat:
Zamieszczone przez virpower
Edit:
Zerknąłem jeszcze raz krytycznie na te ideki... nie są złe ;). Powiedziałbym że druk jest nawet dokładniejszy niż w pierwszych dwóch seriach :mrgreen: a tego zielonego w stosunku do poprzedniej serii jest tyle co żółtego w pierwszej. Wieczorem wrzucę fotkę jeśli ktoś będzie chciał popatrzeć bo w tej chwili mam tylko LCD na podorędziu.
no można zobaczyć, ale jak byś ich zjechał :P i zrobiliby w trybie natychmiastowym to czemu nie - a te niech nam zostawią :D:D
Zapraszam do pierwszego posta w tym watku. Choc troche bedziesz musial poczekac, zanim uzbiera sie odpowiednia liczba osob.Cytat:
Zamieszczone przez SausageDog
Od lewej pierwsza, druga, trzecia seria i za każdym razem inny odcień ale chyba nie jest aż tak źle ;). Zresztą z tym kolorem to zawsze mogą powiedzieć, że jak się nie podoba to następnym razem zamawiać kromalin za 80zł sprawdzić czy dobrze wyszło i potem poprawić + dodatkowy kromalin to może bedzie dobry kolor :mrgreen:. Nie jest to plakietka światowego formatu żeby sobie głowę zawracać więc pakuję w koperty i wysyłam bo pewnie kilku niecierpliwych planuje na mnie zamach 8) .
Oj chyba niejest aż tak źle... no myślałem że faktycznie zielenizna wyszła, a fakt - spotkałem się nawet z wydrukiem zielenizny z moich zdjeć no ale to już było nie do przyjęcia, także wracając do sprawy ID`s to myślę że jest ok ;)
Co myślą inni?
jest gitara
Jak dla mnie wszysko OK. czekam cierpliwie
Mnie pasuje.
no to czekam na listonosza :)
sweet;)
no jak widac jest miodzio. Co innego jak ktoś zamawiał dwie sztuki ID, to będzie różnicę widział. Ja zamówiłem jedną, także aż takich różnic nie zaóważę ...choć fotograf patrzy na kolory inaczej - wiadomo. Ewentualnie możemy sobie włożyć to ID jeszcze w folie która to np. przyciemni lub może użyć filtru polaryzacynego zamiast folii? heh
Spoko chyba nie bedziemy tego pod lupa ogladac - przy specjalnych halogenach;) Jak dla mnie tez cool 8-) hmmm tylko ja kurcze smycze zamawialem bo wczesniej wzialem 2 x ID 8-)
ja jakoś nie widze tej zieleni :mrgreen: Trzeba było nie mówić to by pewnie nikt nie zauważył :) tak więc jak będą smycze to ślij je szybciutko do nas :twisted:
jak dla mnie jest ok. nie widzę zieleni, a nikomu innemu dotknąć go nie dam, więc kłopot odpada.Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
a może w IV serii poproszę o możliwość personalizacji zamówienia: ID z 20D :)
Faktycznie, środkowa seria najbardziej czerwona... Nie mniej, ta zieleń jakoś bardzo nie razi - jestem za tym by nie odsyłać do poprawki.
Ewentualnie zgłosić zażalenie by lepiej balans dobierali następnym razem.
pzdr.
Jak dla mnie jest spoko
jest ok- czekamy na smycze
Tak więc nie odesłałem i nawet 6 sztuk już wysłałem bo nie wszyscy zamawiali smycze ;). A na tych w drukarni za kolor to nakrzyczę nastepnym razem. Jeszcze męczarnia ze smyczami... zaraz do nich dzwonię.Cytat:
Zamieszczone przez pyciu
Edit:
yes!!! w końcu się wbiłem do nich do biura :p. Się okazało że nasze smyczki leżą gotowe (?!?!?) w magazynie. Pani mi grzecznie powiedziała, że jutro wyślą... "to ja sie pytam co... że się z tym tak brandzlujesz..." chciałoby się powtórzyć ;). Cos mi się wydaje, że zgubili moje maile z adresem gdzie trzeba wysłac smycze, przez to zapomnieli ze wogóle coś sie przewala po magazynie bo pani prosiła o podanie jeszcze raz na maila adresu do wysyłki... no total :mrgreen:. Czy nad każdym trzeba stac z kijem i wiercić dziure w brzuchu? No nic... czekamy na tego kuriera do piątku :-D
trzeba było pojechaćtam i jak Zidane...
albo powiedzieć w rozmowie telefonicznej to, co Materazzi Zidanowi ;)
ja dostałem swój kawałek plastiku dziekuje bardzo Diodaku
a ja mam pytanie, jak jest ten formularz teraz do zamawiania to jak ktoś 3 tygodnie temu tam złożył zamówienie to sie załapał na tą ture teraz? czy sobie jeszcze dłuuuuuuuugoooo poczeka??
Już miesiac temu zamówienia były w drukarni także napewno bedziesz musiał poczekać ;).
Proszę bardzo... mam nadzieję, że do pozostałych 5-ciu osób przesyki też dotarły :).Cytat:
Zamieszczone przez GaGacek
Dzięki w imieniu synka za ID, który doszedł do mnie wczoraj- jakby nie było gadki o "wejściu w zieleń" to bym nawet nie zwrócił uwagi. Jest git.
P.S.
Diodak, w sumie to mogłeś poczekać z tym ID i wysłać razem ze smyczami które też zamawiałem...
Ja też dostałem! Bardzo dzięki!