Bez ustawiania "na sztywno" nadajników innej sieci preferowane są nadajniki Play (bo dla nich taniej), więc pomimo możliwości obejścia - zarzut jest słuszny.
Czy teraz ci się wszystko zgadza? :-)
Wersja do druku
Więc jaki problem ustawić na sztywno inne nadajniki skoro te z Playa komuś nie wystarczają ?
Ale sieć przełącza się automatycznie na cudze nadajniki w razie braku zasięgu więc nadal nie rozumiem w czym problem. Jedyny powód do narzekań mogą mieć użytkownicy lte w playu który nie działa na cudzych nadajnikach
Jak sztywny wybór to który? T-mobile wcdma?
Do tej pory jechałem na automacie z play (nie korzystam z LTE)
czytając ten watek to wychodzi, ze Twoi klienci nie znają się na obsługiwaniu telefonu ;)
screen z tego wątku Play powinien dołączyć do ulotki reklamowej
człowieku, jesteś bardziej marudny niż moja żona i teściowa razem wzięte ... :mrgreen: wszytsko niedobrze bo.... 8-)
ja juz wiem że jak skończy mi się darmowy LTE z którego i tak bardzo rzadko korzytsam to ustawiam na sztywno nadajniki t mobila i mam pokrycie praktycznie na każdym zadupiu zarówno jeśli chodzi o rozmowy jak i o korzytsanie z neta ... a poza tym jakoś nie chce mi się wierzyć aby tacy gigancji na rynku jak orange czy t mobile wyskoczyli szybko z takimi ofertami jakie teraz mają virgin, viking czy play ...........
Przeczytałem tytuł wątku i myślę sobie - ho ho, pięć stron dyskusji o nowej ofercie Virgin Mobile. Dowiem się czegoś ciekawego.
Ale nie! Zgodnie z zasadą że moja opinia jest najmojsza, po dwóch trzech postach zaczęło się bicie piany nie na temat.
Gdyby tak potoczyła się dyskusja w dziale ze szkłami, to Vitez zaraz walnąłby 8 ostrzeżeń, 2 nagany i posprzątałby wątek.
A tu? jeszcze nie zaglądał?...
Użyłem słowa Virgin, więc proszę mi nie zarzucać że nie na temat.
Viteza niestety juz nie ma.