-
Odp: 24mm, 35mm, 50mm, 85mm, 135mm ?
Cytat:
Zamieszczone przez
BeatX
to powinien znalezc biala sciane, cofnac sie od niej o jakies 30 metrow i z rozpedu przywalic z barana ;)
odpowiedz na ten dylemat sama wyleci z glowy, zapewniam :mrgreen:
Mówi to ten, co nie ma dylematów czy 85, czy 135, czy Canon, czy Sigma.
-
przywalilem w sciane, i juz nie mam zadnych dylematow :lol:
znaczy mam dylematy, ale bardziej jezeli chodzi o sprzet audio.
z szukaniem fotograficznej nirvany poki co odpuszczam ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
BeatX
przywalilem w sciane, i juz nie mam zadnych dylematow :lol:
znaczy mam dylematy, ale bardziej jezeli chodzi o sprzet audio.
z szukaniem fotograficznej nirvany poki co odpuszczam ;)
Sprawa jest jasna. Jedyne marki, które mają sens to Zeiss, Rotel i B&W :-)
-
Latwo Ci mowic :D
Bo przykladowo mozna zaproponowac jako propozycje dla propozycji marki: Sigma, NAD, Tannoy ;)
A juz jak chcesz - jak ja - kupic sluchawki do 2000 pln to juz wogole masaka..
Przy tej ilosci mozliwosci konfiguracji wlasnego sprzetu hi-fi, jaka jest w swiecie audio - dylematy fotograficzne to wrecz wybor pomiedzy czarne-biale :lol:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
BeatX
Latwo Ci mowic :D
Bo przykladowo mozna zaproponowac jako propozycje dla propozycji marki: Sigma, NAD, Tannoy ;)
A juz jak chcesz - jak ja - kupic sluchawki do 2000 pln to juz wogole masaka..
Przy tej ilosci mozliwosci konfiguracji wlasnego sprzetu hi-fi, jaka jest w swiecie audio - dylematy fotograficzne to wrecz wybor pomiedzy czarne-biale :lol:
O to jest jakaś wskazówka, że lubisz, leniwe, rozlazłe w brzmieniu (i obrazie) sprzęty. Ja wolę jednak dźwięk analityczny, precyzyjny :-)
-
hahah no fakt ;) nie szukam precyzji, tylko muzykalnosci, cieplego - stosunkowo szybkiego brzmienia. Sprzet ma dawac fun w odbiorze, a nie sluzyc jako narzedzia "odsluchowo/pomiarowe", jak studyjne AKG czy tam Grado powiedzmy :D (mowa o audio, bo w foto to jednak odrobina ostrosci nie zaszkodzi)
*EDIT*
tak sobie teraz pomyslalem.. ale bylyby jaja, jakby ktos przypadkiem odkryl, ze tasmy laczace styki w obiektywie zmieniaja nieco obraz.
mozna sobie latwo wyobrazic dylematy na tym forum, typu "fotografia slubna, styki laczace elektronike w obiektywach Sigmy podpietej do Canon 6D"
-
Cytat:
Zamieszczone przez
BeatX
hahah no fakt ;) nie szukam precyzji, tylko muzykalnosci, cieplego - stosunkowo szybkiego brzmienia. Sprzet ma dawac fun w odbiorze, a nie sluzyc jako narzedzia "odsluchowo/pomiarowe", jak studyjne AKG czy tam Grado powiedzmy :D (mowa o audio, bo w foto to jednak odrobina ostrosci nie zaszkodzi)
*EDIT*
tak sobie teraz pomyslalem.. ale bylyby jaja, jakby ktos przypadkiem odkryl, ze tasmy laczace styki w obiektywie zmieniaja nieco obraz.
mozna sobie latwo wyobrazic dylematy na tym forum, typu "fotografia slubna, styki laczace elektronike w obiektywach Sigmy podpietej do Canon 6D"
Lepiej zrób sobie aluminiową czapkę i zacznij w niej chodzić :-)
-
nie czaje? ;)
Wysłane z HTC One
-
Cytat:
Zamieszczone przez
BeatX
stalki na wyjazd? - good luck :lol:
Ja na wyjazdy zabieram: 16-35, 24-105, 35L i 135L. Jest szeroko, uniwersalnie, długo jak trzeba i jasno. A i plecak nie za ciężki ;).
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Matsil
Ja na wyjazdy zabieram: 16-35, 24-105, 35L i 135L. Jest szeroko, uniwersalnie, długo jak trzeba i jasno. A i plecak nie za ciężki ;).
Czemu nie... Cala roznica lezy w slowie "za" ;)