dzięki AB94 ;)
Wersja do druku
dzięki AB94 ;)
nieustannie dziękuję za odwiedziny :)
jeszcze trochę z Tatr i ... tzw. po drodze ;)
056
057
058
i to "po drodze"
059
Ten kuń na 59 ma uszkodzoną chłodnicę, czy co? (Czy to z niego tak paruje :?:) :)
Ale ogólnie widoczki przyjemne dla oczu.
Ja bym stawiał na katalizator ale to chyba normalne bo nikt się tym nie przejmuje. Widać górskie konie tak mają. A może tam koniczyna jakaś inna?
58 - grejt...! naprawde fajne
świetne kadry z gór ... szkoda że jak ja byłem w górach niestety na taką pogodę nie trafiłem mgła mgła mgła zero widoczności ;( niestety nie miałem takiego pola do popisu jak Ty ....
Bardzo Wam dziękuję, bardzo miło słyszeć pochwały :)
Cieszę się, że piszecie - bo przecież człowiek się stara i wybiera zdjęcia warte pokazania, natomiast brak odzewu trochę deprymuje bo se człowiek myśli: nie odzywają się bo szkoda na takie pstryki czasu, albo: przecież takich zdjęć są tysiące w sieci ...
No i prawda jest taka, że przecież Kasprowy i okolice to już są chyba we wszystkich odsłonach, a ja w biały dzień (a nie jakaś tam złota godzina) zrobiłem trochę fotek i se myślę, pojadą jak po burym psie - a tu miłe zaskoczenie :)
A koń - kurcze już po Wigilii - ale trza będzie zapytać jakiego zielska używa ;)
fakt, jeśli chodzi o ostatnie miesiące (sic!) to nie jest dobrze :( Choć czasem jak pooglądam kamerki to mnie szlak trafia, bo wszędzie dziadostwo a od Kasprowego w górę bajka, tylko wtedy to juz za późno na jazdę. A tak na chybił trafił to ani czasu, ani ... czasu :(
Pozdrawiam!
Klimacik mają twoje zdjecia Hom_er
A zdjęcie az koniem jest super :)