O kurcze, albo jeszcze po wczorajszym, albo z upału ale niektórych to ja tam widzę podwójnie.
Wersja do druku
Ślubniacy bójcie się.
4500zdjęć za 300zł otrzymacie na drugi dzień!!!
http://www.allegro.pl/item1099040925...o_warszaw.html
Wypas :D , widać masę chętnych...
Wiek nie świadczy o człowieku, wierz mi, że mam na co dzień do czynienia z ludźmi mającymi po 30, 40, 50, 60... lat, którzy swoim zachowaniem udowadniają, że mentalnie przespali ten czas, a szkoda, bo w większości przypadków skończyło się to zmarnowaniem życia, które jest jedno. Tyle z mojej strony.
Gdy brałem ślub rok temu, fotograf, oprócz albumu i obrobionego materiału dołożył mi jeszcze płytki z surowym materiałem.
Osobiście jestem sceptycznie nastawiony do fotografów ślubnych, którzy nie mają swoich stron internetowych. A to dlatego, że wiem o takich praktykach jak prezentacja cudzych zdjęć. Mianowicie ściągają zdjęcia ślubne fotografów np. z Nowej Zelandii - później na spotkaniu z Młodymi pokazują je na laptopie (albo robią nawet foto książki) jako swoje własne. Natomiast brak strony www argumentują brakiem czasu. Albo tym, że są tak popularni i rozchwytywani, że jej nie potrzebują :)
W tym konkretnym przypadku zaniepokoiła by mnie brak WWW, niska cena i umowa ustna. Według mnie niewiele można zrobić. Jeśli się gość uprze to to nie musi Ci dawać reszty zdjęć.
Fakt, nie mniej jednak nie zleciłbym jednak 19-latkowi (mimo że sam mam niewiele więcej) wykonania dokumentacji fotograficznej tak ważnej uroczystości, bez znaczenia czy chciałby za to 500 czy 5000 zł...
A szukanie oszczędności przy takiej okazji to już w ogóle pomyłka, zwłaszcza jeśli przykłada się do fotografii dużą uwagę...