MJ-foto ma oficjalnie wysokie ceny ale one są do negocjacji. Akcja "jesteśmy złotówkę tańsi" Tzn jak Proline daje za 3329 to oni dadzą mi cene 3328. Pytałem juz kiedyś.
Wersja do druku
MJ-foto ma oficjalnie wysokie ceny ale one są do negocjacji. Akcja "jesteśmy złotówkę tańsi" Tzn jak Proline daje za 3329 to oni dadzą mi cene 3328. Pytałem juz kiedyś.
Ja chcesz z fakturą vat i gwarancją Canon Polska ( sprzet nie dotykany, nie wyjmowany z pudełka!) to mogę dać Ci jeszcze jeden namiar z allegro - zib26 - kupowałam u niego dwa kompakty i wsio było bardzo szybko, sprawnie i bez najmniejszych problemów. Z tym, że jak chciałam w sierpniu 350d to cena u ziba była wyższa niz w proline! Ale spróbuj - to nic nie kosztuje. ostatnio miał obiektyw 50mm 1,8 w cenie niższej niz u TIPów - a on ma tylko towar z canon Polska i daje na 100% FVAT.
TOKIN(ka)
Cytat:
Zamieszczone przez TOKIN
Tylko minusem dalej jest to że nie mozesz sprawdzić FF/BF czy hotpixeli... podstawowych rzeczy... Dlatego ja wezme w medfoto bo przynajmniej mam odbiór na miejscuu :D
w takiej sytuacji najlepiej połechtać kartę zasilaczem 12 V, wtedy nie problemu z reklamacją, w takim serwisie w większości przypadków będą widzieli tylko to co jest korzystne dla nich, kiedyś w moim mieście woziłem się dobre pół roku z płytą główną, aż podpowiedział mi pewien elektronik co zrobićCytat:
Zamieszczone przez Czacha
Z kartą grafiki już tego problemu nie było ;-) od razu było widać że nic nie widać
zobacz tu : www.fotorimex.pl lub www.fotoit.plCytat:
Zamieszczone przez student_22
Cytat:
Zamieszczone przez Macio
Tak. Tylko w ciagu pół godziny czy godziny ( nie wiem czy tyle bedziesz miał czasu? - bo odbiór bywa w róznych dziwnych miejscach - mnie raz proponowano na parkungu przy Tesco!!!) na pewno nie sprawdzisz tego tak dokładnie jak np przez 7 dni:) - proline....
Ja u medfoto raz usiłowałam kupić aparat ale się zniechęciłam, bo kontakt był z nim fatalny a aparat chyba nie "na stanie" ale gdzieś w drodze. Poza tym autorowi wątku chodzi wyraźnie o Fvat a nie paragon z niemieckiego sklepu i tutajzarówno zib26 jak i proline mają przewagę.
Taaa, stany pośrednie potrafią wprowadzić serwis w stan oscylacji "naprawić-nie naprawić". A jak po prostu nie działa to wszystko jasne :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Diabeł
tyle że niestety ZIB26 i tak nie ma akurat 350D w ofercie wiec zostaje mi tylko Proline albo ten MJ-foto
Do zib 26 mozesz napisac lub zadzwonić - to nic nie kosztuje - jest tylko kwestia ceny jak się dogadacie to on Ci sprowadzi właściwie wszystko z Canon Polska. Nie wiem tylko jak to cenowo wyjdzie przy porównaniu proline??? Mailuj, pytaj to nic nie kosztuje.
TOKIN(ka)
Cytat:
Zamieszczone przez TOKIN
No i mam :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69674567
Normalny sklep w Krakowie, podejdę do nich i ustalę ofertę ;) No i zawsze w sklepie bezpieczniej. Pewnie F-vat nie dają ale i tak nie miałbym jak odliczyć aparatu więc mi nie robi to różnicy ;-)