Ktoś się orientuje czy w tym "cudnym sklepie" mają 350D i po ile? Mieszkam z dala od W-wy i póki co sie nie wybiore ale intresuje mnie to.
Druga sprawa jeśli nie tam to gdzie PEWNIE i w miare tanio kupić w sieci 350D
Ktoś się orientuje czy w tym "cudnym sklepie" mają 350D i po ile? Mieszkam z dala od W-wy i póki co sie nie wybiore ale intresuje mnie to.
Druga sprawa jeśli nie tam to gdzie PEWNIE i w miare tanio kupić w sieci 350D
tak jak samochodu nie kupil bym w sklepie z narzedziami, a telewizora na straganie.. tak samo aparatu nie kupie nigdy w markecie
Ten sklep to kicha jakich mało, 350d body za 3499)
Dlaczego? Czym różniłby się 350D kupiony w Electro World od 350D kupionego w sklepie firmowym Canona? Zwłaszcza gdyby cena była konkurencyjna, czy na pewno nie zmieniłbys zdania?Zamieszczone przez Czacha
Osobiscie wszelkiego rodzaju salony i sklepy specjalistyczne (gdzie ceny dostosowane są do stopnia wyszkolenia personelu) wykorzystuje jako miejsce gdzie sprzęt mogę dokładnie obejrzec i zbadać, natomiast zadko kiedy dokonuje tamze zakupów.
Pozdrawiam
Ceny 350D z kitem w normalnych sklepach foto tudzież EURO RTV AGD są teraz na poziomie 3390 PLN
www.proline.pl - sprawdzony sklep internetowy
3329 zł z kitem
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
To sprawdź tutaj:
http://www.sklepfotograficzny.pl/sklep.foto/prod786/
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
A może u Grosmana ? :smile:
Aparat, lampa i jeszcze troche innego badziewia
albo u Cichego albo Coronado?
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |