A ja mam - może nie tyle satysfakcję, co przyjemność z używania. Cholerną, i zwiększającą się z każdym nowym zakupem.Cytat:
Zamieszczone przez Driver
Wersja do druku
A ja mam - może nie tyle satysfakcję, co przyjemność z używania. Cholerną, i zwiększającą się z każdym nowym zakupem.Cytat:
Oj mam!!!Cytat:
I nie pisz, że byś nie miał, zanim nie doświadczysz. To tak jak ze zmianą samochodów. Zawsze można powiedzieć, że z wyboru zostajemy przy starym maluszku, bo super, hiper i w dodatku kultowy, a przy tym jeszcze jeździ. A na widok wrc łezka się kręci i coś gardło zatyka. Ale po co mi to?
Jeśli popstykasz 300D, 20D, 1D i może H2D wtedy możesz wybrać sobie to co ci pasuje i w dodatku satysfakcję daje.
Z używania tak ( choć dla mnie to zadna różnica, guzik spustu migawki w zasadzie jest taki sam :D )
A przyjemność to ja czerpie ze zrobienia jednej fotki w tym danym momencie a nie "nakręcenie" filmu z szybkością iks klatek na sek i potem wybrania najlepszego.
Dobry obiektyw - ok. Ale puszka ? Po kiego ?
Zbaczamy z lekka z tematu :D
O.K. Faktycznie lekko jednak zbaczamy.
Tym bardziej, że twojej racji bronią zdjęcia, które prezentujesz.
Są super.
A ostatnio pisałeś, że masz coraz mniejszą?Cytat:
Zamieszczone przez muflon
focę, bo lubię wspomnienia sytuacji, ludzi, miejsc..
focę, bo świat jest piękny, a życie pełne ulotnych, niepowtarzalnych chwil
focę, bo sprawia mi to przyjemność
lubię to :-)
Bo lubię.
thx za wypowiedzi:) ciekawie poczytać takie rzeczy:)
No dobra, masz mnie :mrgreen: To jest ciężko opisać, ale w tym "coraz mniejszą" chodziło mi o bardziej, że tak powiem, fotograficzną stronę zabawy, a w powyższym - o czysto techniczną przyjemnośc z używania dobrego sprzętu. Ale to też takie dość rozmyte jest.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Po dzisiejszym przetestowaniu 100-400 juz wiem dlaczego @muflon pisze to co pisze :) Symulowałem "delirium tremens" a on nic ;) Ajajaj zakochałem się w fotografi po raz enty.