Living Colour, Klub Studio Kraków
Troszke mi nie wyszło, zagadałem się przy piwiei tak nagle do fosy wlazłem po trzecim :mrgreen: Ostatni raz, bo to później człowiek jakiś taki niemrawy.
Wersja do druku
Living Colour, Klub Studio Kraków
Troszke mi nie wyszło, zagadałem się przy piwiei tak nagle do fosy wlazłem po trzecim :mrgreen: Ostatni raz, bo to później człowiek jakiś taki niemrawy.
Dodaj, że jeszcze ostrzyłeś ręcznie, bo AF w ciemnicy nie wyrabiał!;)
No cóż, po raz n-ty nie będę robił ctrl-c | ctrl-v i pisał, że czujesz klimat koncertów, i to najważniejsze! Technicznie lepsze i gorsze foty się zdarzają. Z tych lepszych kadrów ostatnio bym wyróżnił:
#50 - niezły, luźny kadr z gitarzystą oblanym wręcz snopami świateł.
#67 - fajna gra świateł i "mgły" nad sceną. A jak w kolorze?
#69 - ciekawa perspektywa wokalisty z punktu widzenia publiki;)
Nie wiem tylko co doradzić* w/s bandingu, który strasznie wyłazi na dużych, względnie jednolitych powierzchniach zdjęcia (np. #81) - słabo to wygląda:-? Może jakiś magik obróbki coś podpowie?...
*) oprócz tego, że zalecić niższe ISO:D
86.
87.
88.
89.
Nowa piątka przeszła chrzest ;)
Niestety, okazało się że 28mm f/1,8 to nie jest 35mm f/1,4 L i na 86 widać jednen z mankamentów: bliki. Ale ogólnie jestem zadowolony z ogniskowej :)
Obrobiłem kolejny set, tym razem Rock Metal Festival w Klubie Studio w Krakowie:
Foto 88 bardzo mi się podoba :)
Rock Metal Fest konkret zdjęcia, to z panem wywijającym dredami szczególnie przypadło mi do gustu. Czuć moc :)
Maj Music festival w Katowicach:
96.
97.
98.
99.
100.
101
102.
103.
104.
Reszta na blogu: http://marcinbogusz.fotohasiok.pl/archives/2594 :)
Rozumiem że zdjęcia są idealne. No to następna partia:
105. Czesław
106. Czesław
107. Czesław
108. Napoleon Fosa-parte
109. Lech Janerka
Reszta na blogu:
http://marcinbogusz.fotohasiok.pl/archives/2647
Bardzo fajne kadry, dużo wspomnień - wychowałem sie na janerce, lipie itd... living c. do dizisaj w samochodzie leci... 39, 91 - chyba moje ulubione, ale wybór cięzki bo wszystkie udane.
Mogłbys napisac ktorych stalek uzywasz (o ogniskowa mi chodzi)?
Chciałbym trochę zacząć cykac koncerty, takie bardziej kameralne gdzie mozna cyknac niemalze spod sceny i zastanawiam sie co wybrać (pod FF). Masz jakis swoj ulubiony sprawdzony zestaw?