Gdzie w Warszawie można kupić podróbkę Stofena (ewentualnie oryginalny produkt w jakiś normalnych cenach nie przekraczających 100 zł)?
Wersja do druku
Gdzie w Warszawie można kupić podróbkę Stofena (ewentualnie oryginalny produkt w jakiś normalnych cenach nie przekraczających 100 zł)?
Ja kupilem oryginalnego stofena i uwazam ze byl wart tych 16 funtow.
Sprawdzil sie na dwoch slubach. Maly lekki i daje przyjemne efekty choc na dworze niewiele daje.
Też chciałem oryginalnego, ale jak kosztował 70 zł, a teraz kosztuje 120 zł. Wczoraj udało mi się kupić podróbkę, na razie nie narzekam, chociaż korzystając na dworzu wychodzą czerwone oczka u ludzi.
Używanie dyfuzora typu Sto-Fen (zwanego też pudalekim po kefirze, mydelniczką itp.) na dworze NIC NIE DAJE (jeśli pominąć spadek zasięgu lampy i większe zużycie baterii)ponieważ istotą działania dyfuzora jest skierowanie części światła do góry, w dół i na boki, aby odbułi sie od sufitu, podłogi, ścian i zmiękczyło cienie. Na dworze na ogół nie ma sufitu i ścian, chociać czasem uzyska się efekt zmiękczenia wskutek odbicia od podłoża, krzaczorów, budynku, samochodów itp.... Ale to słabiutki efekt.
No tak, w sumie moze w tym samym czasie mnostwo innych blyskow dolecialo do oka. Pewnie wielu fotografujacych bylo, w tym kompaktami, ciocie, wujkowie, itp.