-
Wszystkie mi się podobają, 6ka powala na kolana, trudno nawet pisać o innych bo jak już wcześniej napisałem, wszystkie mi się bardzo podobają. Gratuluje :-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ewa_olsztyn
Nie zgadzam się z Tobą - na 4 bardzo ładnie pokazane jest miejsce rajdu, przyroda. Ja akurat jestem gorącą przeciwniczką organizowania rajdów w takich przyrodniczych miejscach, ale dostrzegam walor tego zdjęcia.
hehe to w 2009 roku przypnij się do drzewa gdzieś w rejonach Mikołajek :P
CI wszyscy kierowcy zawitają do Mikołajek na Rajd Polski, który otrzymał rangę mistrzostw świata :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
KrzysiekRally
hehe to w 2009 roku przypnij się do drzewa gdzieś w rejonach Mikołajek :P
CI wszyscy kierowcy zawitają do Mikołajek na Rajd Polski, który otrzymał rangę mistrzostw świata :D
Krzysiek! Ja znam tę okolicę od zawsze, od czasów, gdy jako dziecko żeglowałam z ojcem. Organizowanie tam rajdu to zbrodnia.. Kiedyś, jak to się dopiero zaczynało, dużo zrobiłam i napisałam przeciw. Ale nikt nie wygra w sprawie, gdzie na początku i na końcu chodzi o wielkie pieniądze.
Myślę jednak, że Planeta kiedyś się ocknie i otrząśnie z ludzi jak z pcheł..
-
Cytat:
Zamieszczone przez
KrzysiekRally
No foty jak foty. Na MŚ nie da się nie zrobić dobrej fotki :)
Takie gadanie... Byles, ze wiesz?
Cytat:
Zamieszczone przez
BuRton
Spokojnie ładujesz cały sprzęt foto do Mini Trekkera AW ? Jest jeszcze na jakąś stałke miejsce ?
Nie, nie ma juz miejsca. Wszystko wypchane po brzegi. :) Wprawdzie ta duza, zewnetrzna kieszen jest wolna, ale na oes zawsze trza zabrac cos do picia, jedzenia i takie tam *******y.
-
wszystkie fotki zajefajne - ale wg mnie 6 najlepsza
pozdr
-
Zdjecie szoste i osme mi sie najbardziej podobaja.. Pewnie dlatego, ze ujecia z pozostalych juz kiedys widzialem :) Swietna robota :)
Jakim to obiektywem robione?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
DonBolano
Jakim to obiektywem robione?
Akurat te dwa numerki, ktore wybrales byly robione 24-70 2.8, pozostale 70-200 2.8. Zreszta - Mam w podpisie. :)
-
6 the best - reszta też świetna :)
-
[Banan] Toyo Drift Cup & European Drift Championship
-
foto i moto, czyli to co lubię :D 2 i 6 najbardziej