masz dużo racji, pewien pan ostatnio zachwycał się fotami z mojego 30D (choć zacheytu godne nie były) i nie uwierzył że tylko 8 megapikseli. Bo on ma alfę 350 i 14 megapikseli i tak ładnie nie ma : )
Wersja do druku
spodziewam sie duzego spadku cen styczen-luty 2009, podobnie jak bylo z 30D na poczatku tego roku, od tego czasu ceny (uzywek) juz tak szybko nie spadaly. Przed swietami ceny raczej nie beda szybko spadac bo bedzie popyt na niedrogie 5D i pretekst Św. Mikołaj :)
No tak ale nie popadajmy znów w drugą paranoję. Sprzedawca w sklepie jest po to żeby sprzedawał to co ma i żeby sklep zarabiał. Doradzanie i to jeszcze w kwestiach o których nie ma pojęcia może poczynić więcej szkód niż pożytku. Ja szczerze mówiąc sprzedawcę, który by mi klientów namawiał na starocie wysłałbym na przymusowy ulop bezpłatny :mrgreen:.
Choć nie ukrywam, że znam ludzi (nielicznych) którzy mając sporą wiedzę potrafią łączyć jedno z drugim ale nawet u nich w którymś momencie sentymenty się kończą.
na razie cena starej piątki używki może się dobrze trzymać bo popyt rośnie.
w polskich sklepach internetowych (nówka) nie spada....
(wiem bo śledzę od tygodnia 6 razy dziennie)
Zapytanie , czy 3100 zl za 5D z gripem zamiennikiem , przebieg 60k , to wzglednie dobra oferte i warto zakupic ?
dla mnie istotny jest przebieg (stopień zajeżdżenia):mrgreen: i w czyich był rękach (amator, zawodowiec)
dla mnie cena ok ale kupić nie warto (takie moje zdanie amatora):oops:
No w rekach chyba zawodowca , byl czyszczony niby itd. , tzn wole zakladac ze zawodowca niz amatora ;] , ciezko mi ocenic czy ten przebieg to skresla czy jednak dobra opcja zakupu
moja najstrsza piatka ma okolo 190k przebiegu i nic jej nie dolega.
no pczywisice jak przymkne do f4 to na zdjeciu nic oprocz brudu nie zostaje:)