No to do czterech razy sztuka...
4.
Wersja do druku
No to do czterech razy sztuka...
4.
4 dla mnie bardzo fajne
4 bardzo klimatyczna
ech, ja dalej czekam ...
Nie martw się, tłusty czwartek już tuż tuż ... :) - a i może coś ciekawego tutaj się też trafi.
nie poddawaj się, na forum nie trafisz nigdy w gusta wszystkich znajdą się krytycy oraz Ci którym się to spodoba najważniejsze byś robił foty dla siebie i ciekawe kadry pokazywał nam jak najczęściej i liczył że ktoś zechce skomentować je póki co z tym nie masz problemu i to najważniejsze:D
Aż mi się ciepło zrobiło patrząc na to ostanie zdjęcie :)
Dzięki wszystkim za opinie - miło wiedzieć, że wniosłem trochę lata w to forum :) - wstawiam dwie kolejne nr 5 - z tego samego miejsca i nr 6 jakieś 4 000 km na pólnoc od 5tki.
5.
6.
5 - bez urazy, ale nic mi się w nim nie podoba, niestety kiczowaty i kiepski technicznie obrazek, który ma nadrabiać egzotyką :(
za to 6 - podoba się :) fajny klimacik, sielski, droga prowadząca wzrok, wieloplanowość - takie lubię, choć bez tych ludzi i trochę niebo bym wykadrował - ale tak też może być :)
Hom_er - zgadzam się z tobą w 100% chociaż 5 bardzo lubię pomimo jej braków, a może dlatego, że z chęcią bym się dzisiaj znalazł pod tą palmą. Dzięki za aktywność :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A z rozpędu jeszcze dwa i idę spać:
7.
8.