Proponuję kupić jakieś jasne szkło (żeby nie musieć sztucznie blurować) i pójść na odwyk od Photoshopa :roll: .
Wersja do druku
Proponuję kupić jakieś jasne szkło (żeby nie musieć sztucznie blurować) i pójść na odwyk od Photoshopa :roll: .
jest wplanie tylko ciągle te ceny mnie przerastają ale w wakacje mam w planie 85/1.8 zakupić albo zastanawiam się bo chyba będzie mnie stać nad 24-70/2.8. Photoshopem dużo się nie bawie, raczej większość staram się robić w lightoomie. Hehe a z tym szarym tłem to najwidoczniej pomyłka. Po prostu zwiedzam i wszedłem tam gdzie nie powinienem:D
Właśnie ukończyłem slajd z zaprezentowanego ślubu:) Oceniajcie prosze, ale nie musicie się już czepiać kilku użytych fotek z szarym tłem oraz sklejanek:)
http://www.smafolk.pl/galerie/slajdy..._i_maciek.html
Proponuję ściągnąć pokaz, gdyż u mnie wczytuje i wczytuje i nie idzie coś odtwarzanie (plik zajmuje 16mb), a w operze prawie nic nie idzie prócz wyświetlonego tekstu i połowy paska operacyjnego:/ Powiedzcie jak jest u was.
Pozdrawiam
Coz, jesli opinia ma byc szczera, to tandeta az przykro patrzec. Gdybym szukal fotografa na swoj slub i trafil na Twoja strone, to kliknalbym w czwerwony kolko w lewym gornym rogu przegladarki po drugim zdjeciu. Na szczescie rozne sa gusta i byc moze komus sie taka obrobka podoba, ale jak moze zauwazyles - wiekszosc opinii nt. takich zabaw kolorem jest tutaj jednoznaczna, wiec moze dobrze by bylo wyciagnac z tego wnioski. Kilka kadrow w porzadku, jednak ogolne wrazenie bardzo negatywne. Najgorsze jest to, ze kolo zdjec zlych i nijakich najczesciej przechodze bez mrugniecia okiem i emocji, fotki takie, jak zaprezentowales wywoluja we mnie, coz, pewnego rodzaju niesmak.
Mnie Twoje zdjęcia się podobają.
Pomijam tu szczegóły techniczne, ale myślę, że nieźle uchwyciłeś atmosferę i nastrój tandetnej uroczystości na zabitej deskami prowincji.
Tylko na Twoim miejscu trochę bym się bał te zdjęcia zaprezentować oblubieńcowi, bo ma tak beznadziejnie głupią minę. :mrgreen:
Pozdrówka
pierwsza seria cały ślub - klimat jak z filmu chyba ,,wesele'' z śpiewającym w tle
Tymonem Tymańskim - może pokręcony tytuł nie pamiętam no i fotki pokręcone dla mnie jedynie dwie dziewczynki na pustej sali ...
pozdtawiam
a może jednak byście powiedzieli coś na temat zapodanego slajdu?
http://www.smafolk.pl/galerie/slajdy..._i_maciek.html
jockerek: powiem wprost to, co koledzy sugerują od dawna: zamiast wymyślać coraz to nowe bajery skup się lepiej na jakości robionych zdjęć... Naprawdę wyjdziesz na tym lepiej. Przez jakość rozumiem tutaj kompozycję zdjęcia a nie tylko onanistyczną ostrość ;-) . Wiele osób powtarza Ci, że część zdjęć ma potencjał (IMHO ciut nadużywasz kompozycji skośnej), ale te bajery to jak wjazd walcem drogowym na pole minowe :-?
Nie jest już tak bardzo źle :) Ja bym wywalił te kwiatki które są na początku i zdjęcie tej dziewczynki która idzie z obrazkiem bo kojarzy mi się z marszami organizowanymi po czyjejś tragicznej śmierci.
Muzyka ze Świata wg Bundych to dosyć odważna zagrywka biorąc pod uwagę satyryczny wydźwięk serialu ocierający się mocno o groteskę pożycia małżeńskiego.
Pomimo zgłaszanych tu wątpliwości przypuszczam że Młodym będzie się to co zrobiłeś podobało.
ale lepiej aby młodzi do tego wątku nie zaglądali...