to nie krytyka przewalona z innych postów, tylko moje zdanie nt zdjęć kamilosa, które skonstruowałam wg mnie dostatecznie czytelnie.
kamilos, obserwuj każdą modelkę z osobna, poznaj jej mimikę, grymasy, ruchy, jakieś charakterystyczne gesty, pozy które przybiera. bo kazać komuś coś zrobić to zawsze można, ale nie każdy sobie z tym poradzi.
17 - po co ma okulary pp? przecież jest mokro i pochmurno. sama poza dziewczyny też wg mnie mało atrakcyjna konkretnie dla niej - nito uśmiech na twarzy, wypięty brzuch, no i te ręce we włosach... długo tak musiała stać? ma barierkę za sobą, można było to wykorzystać. a tak - trochę jakbyś zapędził dziewczynę w kozi róg i kazał jej stanąć wyzywająco ;)
18 - wiata w tle mi przeszkadza, chyba można było odejść na tyle, by jej uniknąć. grymas może i charakterystyczny dla tej dziewczyny, ale czy korzystny - wątpię. bokeh z samochodem - na nie.
19 - może i ok. ale czuje się napięcie pozy. myślę, że lepiej by było z wyciagniętymi a nie zgiętymi w kolanach nogami. skoro tło jest jakie jest, to większa GO.
20 - ściąga czy zakłada kaptur? :) ale w sumie ok.