Ja sobie zamówiłem właśnie te neoprenowe. Bardziej przydadzą się jako zwykłe rękawiczki, aczkolwiek możliwość zdjęcia palców się przyda;]
Wersja do druku
Ja sobie zamówiłem właśnie te neoprenowe. Bardziej przydadzą się jako zwykłe rękawiczki, aczkolwiek możliwość zdjęcia palców się przyda;]
no te są pod myśliwych robionre teoretycznie. a powiedz mi jeszcze czy palce się wysuwa bez problemu?
Jakby mi kto dał w prezencie to może bym nosił. W życiu nie wydam takiej kasy na rękawiczki do focenia. Nie ma mowy:) Wolałnbym już ciepłe skarpety jakiegoś materiału NASA. Ostatnio wystałem swoje na polu, akurat w niefortunnym miejscu była robota. Zmarzły mi właśnie nogi:)
a ja mam buty z gore i mi nie marzna. dłonie tak:P ja np. nie kupiłbym 17-40, więc jak widzisz każdemu według potrzeby:)
wiem co to gore i jakie ma właściwości i po co służy - użyłem skrótu myślowego(zresztą gore wpływa pośrednio na ciepło, bo utrzymuje stopę suchą), aby innymi słowy powiedzieć, że takie pitolenie, że "ja tego ine potrzbuję", że to "szkoda kasy na to" jest bezsensu, bo się nie jest samemu, a nie każdy ma takie same zdanie, więc to jest robienie OT i to jeszcze idiotycznego.