słodkie dylematy - canon rulezz - bierz 500 f4 i opowiesz nam wrażenia ale widze ze oprócz ogniskowej to fotki powyżej nie odbiegają od 400 L
Wersja do druku
słodkie dylematy - canon rulezz - bierz 500 f4 i opowiesz nam wrażenia ale widze ze oprócz ogniskowej to fotki powyżej nie odbiegają od 400 L
dobra pora zagrac w lotto... jutro 8mln. i dylematy zakupowe sie skoncza...
:-P KUBA, bież 500-tkę i nawet się nie zastanawiaj. :mrgreen:
Ostatnio miałem takową na weekend i jestem, no jestem poprostu głęboko zakochany w tym szkle:oops: .
Szybka jak diabli, silniczki ładnie pracują, af trafia praktycznie (piszę praktycznie, bo w moim wypadku róznie bywało) za każdym razem - jest poprostu przeurocze. Jak tylko zbiorę te kilkanaście kpln też sobie kupię:rolleyes: Może nie będę go często uzywał ale jest tak fajne, że muszę go mieć. Co do Sigmy - kolega nabył 500-tkę ale po tygodniu oddał, dopłacił i kupił Canona - właśnie tego o którym piszę. Nawet się niezastanawiaj kupuj!!!
dla mnie sprawa jest prosta- kubaman narzekal ze kupilbym to 500 f4 is ale ze ciezko dostac , ze trzeba za oceanu sprowadzac etc wiec znalazl sie czlowiek dobrego serca ktory postanowil rozwiazac jego problem i sprzedac swoj obiektyw .......:twisted:
ahh ta moja wiara w ludzi:roll:
nizm:Dpopularne na CB ale malo kto sie do tego przyznaje
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hi, hi, hi... z całym szcunkiem 90% uzytkowników tego forum to sprzętowi ona..... ści, ja bym to przdstawił w inny sposób - to nie onanizm tylko, nazwijmy to hobby:mrgreen: :mrgreen: Takie samo jak zbieranie znaczków pocztowych, czy czegokolwiek, z tą jednak przewagą, że ze sprzętu można czas od czasu zrobić jakiś użytek:rolleyes: :rolleyes: a znaczki to sobie tylko pooglądać można:razz: :razz: