Można by dodatkowo zrobić listę kto ew zrzeka sie tych smyczek i nie chce brać udziału w tym losowaniu , wtedy ci co naprawce chcą tą smyczkę będą mieli większe prawdopodobieństwo wylosowania.
Np ja sie zrzekam jako że mam już jedną.
Jeszcze tylko 12 identyfikatorów. Może do połowy czerwca zostanie osiągnięta magiczna liczba zamówień :D
sam się zastanawiam czy nie kupić jeszcze jeden...
Kilka minut temu zamowilem jedno ID i zaplacilem via PayPal (zgodnie z wczesniejsza informacja ktora podal mi Diodak na priva), ale teraz sie rozmyslilem i chce... 3 (slownie TRZY) ID... Jeszcze jakby sie dalo jedno ID zrobic na moja kobiete (nazwisko i imie podalem Kuchatkowi na priva), bylbym happy...
Wiec teraz doplacilem 24.2 PLN na PayPal (na konto podane na priva przez Diodak'a)...
P.s. Martwilem sie o koszty wysylki do U.K., ale teraz jak wplacone jest potrojne, wysylanie listem poleconym, to chyba wystarczy prawda?
P.s. 2 Jestem chetny na kilka (3 do 5) smyczy...
Pozdrawiam: Kreon...
cały czas jeszcze można zamawiać, tak ?
ID mam z dawnej tury, wiec nie potrzebuje. Smycze bym wzial, ale samej juz nie ma - jednym slowem sytuacja bez wyjscia.
Można można
Ogólnie czekamy do 100 sztuk czyli brakuje jeszcze 11.
Potem będzie ostrzeżenie przed końcem tury trwające jakiś tydzieś.i pewnie blokada formularza i dla spóźnialskich oczekiwanie na kolejną turę jesli takowa będzie
Jeszce 11 ID zostało do rozdysponowania ;)
mozna jakos sprawdzic czy jestem w oczekujacych?
bo juz nie pamietam czy pisalem ..... o ID + SMYCZ
nie moge wyczaić nr. mojego uzytkownika.
możecie mi powiedziec gdzie to jest ? :)