Ja mam zwyklego SanDisk`a 256mb i nie narzekam:) filmy nie tna sie w ogole...troche trwa zgrywanie przez aparat na komputer ale nie jest zle...
POZDRAWIAM
Wersja do druku
Ja mam zwyklego SanDisk`a 256mb i nie narzekam:) filmy nie tna sie w ogole...troche trwa zgrywanie przez aparat na komputer ale nie jest zle...
POZDRAWIAM
Kup czytnik :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez Wisozup
wole zainwestowac w tulejke i jakies filtry...moze kiedys jak bede mial wieksze karty pamieci to kupie czytnik a poki co to musze naprawic nieszczesna lampe :cry:
Zainwestuj i w to i w to. Szczerze radze. Zdarzy ci sie kiedys sytuacja gdy bedziesz musial naprawde SZYBKO zgrac zdjecia i bedziesz sobie plul w brode ze nie kupiles czytnika. Na przyklad: sliczna modelka ktora wlasnie obfociles ma za pol godz pociag... obiecales jej zdjecia od reki a tu kicha... obraza sie ze zdjecia nie zdazyly sie zgrac i juz jej wiecej nie zobaczysz... szkoda by bylo prawda? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Wisozup
Pewnie ze szkoda...pewnie po takim zajsciu to bym sobie kupil kilka czytnikow.Ale poki co to musze sie wstrzymac z wszelkimi inwestycjami:/mam nadzieje ze w najblizszym czasie nie trafie na zadna sliczna modeleke bo bede sobie musial niezle "brode opluc";)
a fuuuu zdjecia bez obrobki dawac? zawsze mozna wyslac poczta ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
eee...tak poczta to nie wypada a poza tym przeciez "obiecalem od reki". To przeciez wybralbym takie najlepsze...brzydkch nie pokazuje nikomu;)
Vitez, widzę że masz w zestawie microdriva i CF. Czy mógłbyś porównać te dwie karty? Wydaje mi się, że mikro są tańsze ale jak z funkcjonalnością? Czy warto kupić większego mikro np. do kręcenia filmików 8)Cytat:
Canon 10D + BG-ED3 | Tamron 28-75 2.8 | Canon 50 1.8 | Sigma 18-50 3.5-5.6 DC
420EX+softbox Lumiquest | 1 GB IBM Microdrive | 1GB CF Lexar 80x | 20GB Databank
Torba foto Carena | Manfrotto 055ProB+141RC
http://canon-board.info/viewtopic.php?t=2580Cytat:
Zamieszczone przez Gugi