Odp: Cashback za obiektyw - droga przez mękę...
Cytat:
Zamieszczone przez
solti
No bez jaj! Ile tego czasu? 10 min?:lol:
1. Przeczytanie regulaminu /czytałeś cały?/
2. Wycięcie kodów z pudełek
3. Zrobienie zdjęć
4. Wypełnienie formularza online
5. Przeczytanie wiadomości email
(kroki 3-5 czasami wielokrotnie, jeżeli zdjęcie nie spełnia wymagań)
6. Wklejenie wyciętych kodów z powrotem
Dasz radę to wszystko zrobić w 10 minut? Samo wypełnienie formularza, gdzie trzeba podać numery seryjne, nr konta bankowego itp. trwa IMHO dłużej.
Nie żebym marudził, a nastrój mam niezmiennie dobry czego wszystkim życzę. 🎄
Cytat:
Zamieszczone przez
Levon
Tak, ale nie tym razem. Przyznaję, że nie chce mi się tego czytać przy każdym cashbacku, z którego korzystam. Rzuciłem okiem tylko na to, czy mój sklep jest na liście i ile mam czasu na wypełnienie formularza. Z całą resztą myślę, że zmieściłem się w 10-15 minut max!:D
Cytat:
Zamieszczone przez
Levon
a nastrój mam niezmiennie dobry czego wszystkim życzę. 🎄
Super! I bardzo dizęuję:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Levon
2. Wycięcie kodów z pudełek
3. Zrobienie zdjęć
4. Wypełnienie formularza online
5. Przeczytanie wiadomości email
(kroki 3-5 czasami wielokrotnie, jeżeli zdjęcie nie spełnia wymagań)
Dasz radę to wszystko zrobić w 10 minut? Samo wypełnienie formularza, gdzie trzeba podać numery seryjne, nr konta bankowego itp. trwa IMHO dłużej.
Nie żebym marudził, a nastrój mam niezmiennie dobry czego wszystkim życzę. 🎄
500 zl cashbacku za 10 minut niegodne wysiłku panicza.
Cytat:
Zamieszczone przez
Levon
Ale po co? :shock:
Jeśli już chcesz to trzymać to wystarczy wrzucić do pudełka.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Ale po co? :shock: Jeśli już chcesz to trzymać to wystarczy wrzucić do pudełka.
Jestem estetą i nie lubię psuć rzeczy. Poza tym kiedy przyjdzie czas na sprzedaż będzie to lepiej wyglądać jako integralna całość, bo wycięcia prawie nie widać.
Cytat:
Zamieszczone przez
Hubert Multana
500 zl cashbacku za 10 minut niegodne wysiłku panicza.
Panicza? A po co ten rzeczownik w dopełniaczu, a dlaczego? Wyraziłem swoją opinię na temat cashbacku oraz napisałem, że zajmuje mi to zdecydowanie więcej czasu (nawiasem mówiąc przypuszczam, że takich osób może być więcej). Ja się staram z każdym rozmawiać i szanować zdanie drugiej osoby i tak naprawdę wszystko sprowadza się do tego, żeby traktować się z szacunkiem, możemy się nie zgadzać, ale rozmawiajmy merytorycznie na temat, bo zaraz będziemy się przerzucać inwektywami, tylko dlatego, że ktoś ma odmienne zdanie.
BTW, coraz mniej się dziwię, dlaczego zostałeś wyrzucony z grupy Canon-board na Facebooku.
Cytat:
Zamieszczone przez
Levon
Jestem estetą i nie lubię psuć rzeczy. Poza tym kiedy przyjdzie czas na sprzedaż będzie to lepiej wyglądać jako integralna całość, bo wycięcia prawie nie widać.
Panicza? A po co ten rzeczownik w dopełniaczu, a dlaczego? Wyraziłem swoją opinię na temat cashbacku oraz napisałem, że zajmuje mi to zdecydowanie więcej czasu (nawiasem mówiąc przypuszczam, że takich osób może być więcej). Ja się staram z każdym rozmawiać i szanować zdanie drugiej osoby i tak naprawdę wszystko sprowadza się do tego, żeby traktować się z szacunkiem, możemy się nie zgadzać, ale rozmawiajmy merytorycznie na temat, bo zaraz będziemy się przerzucać inwektywami, tylko dlatego, że ktoś ma odmienne zdanie.
BTW, coraz mniej się dziwię, dlaczego zostałeś wyrzucony z grupy Canon-board na Facebooku.
Ja przypuszczam, że najwięcej jest takich, którzy cieszą się, że trafili z zakupem, zdjęcia próbne wyszły wyborne, a cashback to drugi uśmiech losu, nawet gdyby formularz trzeba było wyhaftować.