Odp: Tyle sprzętu, ale co wybrać? Pomożecie ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Nie wiemy skąd jest koleżanka. Piwo wysłane pocztą dalej smakuje jak piwo :)
to co buteleczka z gdańska...oj zawsze chętnie tem przylatuje,
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Ewcia
Zobaczę zatem co da się zrobić z tym piwem XD Regionalne wam wyślę, może być ? Za to, że ze mną wytrzymujecie tu jeszcze.
ja chętnie przyjme
Czemu nie ;) Jednak i tak od jutra zaczynam ostrą edukację. I chyba jednak kupię te 7d. Górna półka, ale przynajmniej jak nie będzie wychodzić nie będę zwalać winy na sprzęt, a na własne umiejętności, tylko i wyłącznie. Do skutku będzie się kombinować, aż wyjdzie i chyba to dobry pomysł ? W szczególności, że jestem osobą która tak łatwo się nie poddaje.
Cytat:
Zamieszczone przez
Ewcia
Czemu nie ;) Jednak i tak od jutra zaczynam ostrą edukację. I chyba jednak kupię te 7d. Górna półka, ale przynajmniej jak nie będzie wychodzić nie będę zwalać winy na sprzęt, a na własne umiejętności, tylko i wyłącznie. Do skutku będzie się kombinować, aż wyjdzie i chyba to dobry pomysł ? W szczególności, że jestem osobą która tak łatwo się nie poddaje.
Zaczekaj do jutra, 1D też jest fajne
Ja zachęcam do jak najlepszego obiektywu z Twojego zestawu. Robi znaczną różnicę. Moim zdaniem nawet na słabszym body. I nawet dla amatorów (którym ja jestem).
Fajne jest, ale 7d bardziej mi przypadło do gustu, w szczególności mojemu portfelowi.
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Zaczekaj do jutra, 1D też jest fajne
Fajne jest, ale 7d bardziej mi przypadło do gustu, w szczególności mojemu portfelowi.
Cytat:
Zamieszczone przez
Ewcia
--- Kolejny post ---
Dobra pora na zakup 7D, jak na taką puszkę to kosztuje niewiele.
Także decyzja podjęta 7d + 70-200 :) Sprzęt jest, teraz tylko czy fotograf się nadaje XD W sumie dużo daliście mi do myślenia. I na prawdę mam wątpliwości, czy czasem nie odłożyć zakupu.
https://www.youtube.com/watch?v=WHhvvN4_RTk
7d to 2009r. 70d to 2013, ten sam af, bierz 70d, po co ci magnezowy korpus ciezszy o 200g?
Jak znajdę nabywcę na tableta to bez zastanowienia 70d. W sumie koleżanka jest grafikiem i zainteresowała ją ta oferta, więc jest dobrze :) Jedynie zostanie przywyknąć do gabarytów 70d, ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia. 7 d cały czas biorę pod uwagę. Jednak jak będę mieć do wyboru 70d za 3000 zł, to wybór jest wiadomy ;)