Oni zaczęli handlować Pentaxem zaledwie kilka miesięcy temu, zdaje się że dopiero po wejściu na rynek K10D.
Wersja do druku
A co się stało z forum pentaxa? Bo od paru dni mi nie działa... :(
Przyszedł gajowy i wygonił wszystkich z lasu.
Forum na razie jest mało aktywne, ale pod wieczór (27.02) powinno ruszyć pełną parą. Tymczasem możena je niestety tylko przeglądać:
http://manufactura.home.pl/p-pl/portal.php
Awanturę? Hmmm... Może dlatego ktoś zgasił tam światło...
Nie, żadnej zagęszczonej atmosfery. Być może osoba z zewnątrz nie do końca rozróżniająca poszczególnych dyskutantów (przeto nie znająca ich specyficznego poczucia humoru) może odnieść takie wrażenie. Zresztą w maju jest największy w roku spęd pentaksiarzy, więc co najwyżej wówczas ktoś komuś wsadzi grabki w plecy i wszystko będzie OKO. Z tym Twoim śniadankiem to trochę jak w tej ludowej przypowieści:
wstaje rano po imprezie
włączam telewizor
patrze
a tu teleexpress
No cóż czasami pracuję do późna :mrgreen: znaczy do rana :D.
Napisałem to bo czytuję czasami to forum i dotąd na nic takiego nie natrafiłem. Po prostu mnie to dosyć mocno zszokowało. I bynajmniej nie chodziło o "specyficzny humor", bo "wyrazy" jakie poleciały :lol: nie świadczyły o tym że komuś było do śmiechu.
Być może zaczynacie płacić cenę za zwiększającą się popularność K10D i pentaxa.
Tak BTW mój znajomy jedzie do Szwajcarii na targi. Gdzie można znaleźć namiary na jakieś sklepy w Genewie i okolicach gdzie by mógł kupić K10D? Wiem że chyba to już było podawane ale za nic nie mogłem znaleźć.