Tak, ale z 10zł za jednostroną o ile dobrze pamiętam. Ale chyba najlepszy jest pomysł aby sam każdy sobie zrobił identyfikator wg. wzoru zamieszczonego na CB. Dobre laby mają takie różne usługi.
Wtedy każdy identyfikator będzie wyglądał inaczej pod względem jakości...cieszę się,że zdążyłem się załapać na poprzednią serię bo teraz to więcej kombinowania niż załatwiania...Może trzeba się telefonicznie skontaktować z Diodakiem?
Mnie to właściwie nie dotyczy bo ja już wszystko mam(smycz i ID),ale uważam,że niektóre pomysły z tego wątku nie są dobre.Poprzednie serie ID-ków przebiegały dosyć sprawnie w tej firmie gdzie załatwiał Diodak...tylko nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek podał jej nazwę.
Wydaje mi się, że jakość jak każdy wyrobi sobię sam nie będzie bardzo odbiegała od innych.
Ja jak narazie czekam aż ktoś łaskawie zamieści zdjęcie ID, wtedy będzie można się pobawić w PS i coś zrobić, a nie tylko gadać :)
Rownież uważam, że kombinowanie na własną rękę nie jest trafionym pomysłem, a to dlatego bo:
1. Różna jakość wykonania
2. Nie każdy ma dostep do takiej firmy i czas.
3. Cena
Jeśli już nie da rady zebrać wszystkich, a pojedynczo też nie za bardzo to według mnie, kompromisem byłoby zebranie się ludzi z różnych miast i wtedy wiadomo: z Warszawy jest powiedzmy 15 osób i już te 15 osób załatwi sobie i jednakową jakość i być może wynegocjuje niższą cenę.
A co z tymi miastami, gdzie zbierze się góra 2 osoby? Lub z miast takich w których nie ma zakładów oferujących interesujące nas usługi?
Otwarta równie pozostaje kwestia osób, które wpłaciły Diodakowi i na tym się sprawa zakończyła. Nie wiemy czy otrzymamy ID czy zająć się nowym zamówieniem :/
Ma ktoś do niego jakieś kontakt? Namiar?
Łukasz Walc ul. Aleja Jana Pawła II 22/73
37-450 Stalowa Wola
mail do Diodaka
dvdmaster@poczta.onet.pl
Bardziej zależało mi na zdjęciu "z góry".
Wtedy można odtworzyć niemal, że idealny wzór :)
ok zrobię i wstawię jutro
pozdrawiam